ΑρχικήinetΗ Microsoft βραβεύεται ως μια από τις πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο

Η Microsoft βραβεύεται ως μια από τις πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο

Η Microsoft έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο παράλληλα με άλλες 134 οργανώσεις από 23 χώρες και 57 βιομηχανίες.

Το διάγραμμα του 2018 για τις πιο ηθικές εταιρείες του Παγκοσμίου Ιστού περιλαμβάνει γνωστά ονόματα στον τομέα της τεχνολογίας, όπως η Microsoft, η LinkedIn, η Adobe και η Dell.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ανταγωνιστές της Microsoft, όπως η Apple και η Google, λείπουν από αυτήν την έρευνα, ενώ ο γίγαντας του λογισμικού κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις όχι μόνο με τη μητρική εταιρεία, αλλά και με το LinkedIn που αγόρασε πριν από δύο χρόνια.Microsoft

Για να διαπιστωθεί αν μια εταιρεία αξίζει να συμπεριληφθεί στον κατάλογο, υπολογίζεται αυτό που ονομάζεται Quotient Ethics, το οποίο αποτελεί αντικειμενική βαθμολογία της απόδοσης κάθε επιχείρησης σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες: πρόγραμμα δεοντολογίας και συμμόρφωσης (35%) την ιθαγένεια και την ευθύνη (20%), την κουλτούρα της ηθικής (20%), τη διακυβέρνηση (15%) και την ηγεσία, την καινοτομία και τη φήμη (10%).

Είναι αυτονόητο ότι η Microsoft ήταν στην ευχάριστη θέση να είναι μία από τις 135 πιο ηθικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο και όπως τόνισε σε μια δήλωση της: «Αυτό είναι μέρος του DNA μας.»

«Στη Microsoft, η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα είναι βασικές αξίες μας και κρίσιμες για την επιτυχία μας. Είμαστε παθιασμένοι με τη δύναμης της τεχνολογίας και θέλουμε να βελτιώσουμε τον κόσμο μας. Αυτό ξεκινάει από την επιχειρηματική δραστηριότητα με τρόπο που δημιουργεί και διατηρεί την εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας.», δήλωσε ο Πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS