ΑρχικήinetESET: Στην Ελλάδα το ESET World 2017 Conference

ESET: Στην Ελλάδα το ESET World 2017 Conference

Περισσότεροι από 350 συνεργάτες της ESET από ολόκληρο το κόσμο επισκέφθηκαν τη χώρα μας στις 29 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2017 με αφορμή το ESET World 2017.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρίας στην ελληνική αγορά, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη τα μεγέθη και τις δυνατότητες συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, οδήγησαν στο να επιλεχθεί για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ελλάδα ως χώρα φιλοξενίας του ετήσιου παγκοσμίου συνεδρίου της ESET.ESET World 2017 Conference

Το 2014 το Παγκόσμιο συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, ενώ φέτος το ΕSET World 2017 φιλοξενήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο.

Στελέχη διοικητικά, marketing, πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, ερευνητές malware και αναλυτές που εργάζονται για την ESET σε όλον τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στη βιομηχανία ασφάλειας και να συζητήσουν για τη στρατηγική και τάσεις του IT Security.

Το φετινό ESET World 2017 υπήρξε η αφορμή για την παρουσίαση νέων λύσεων που προάγουν την προληπτική τεχνολογία και το artificial intelligence. Παράλληλα συζητήθηκε η στρατηγική και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Το συνέδριο στάθηκε επίσης η αφορμή για να επιβραβευτούν οι συνεργάτες που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στα μερίδια αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕSET Hellas & Cyprus απέσπασε διάκριση του στην κατηγορία «New Business Champion 2017».

Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus, δήλωσε:

«Από το 1987 η ΕSET έχει διαγράψει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, διαθέτοντας πλέον παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες και κρατώντας ασφαλείς πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες. Η διαρκής εξέλιξη των προϊόντων της, που έχει διευρυνθεί με την προσφορά λύσεων πλέον και σε νέους τομείς ασφαλείας με λύσεις threat intelligence, κρυπτογράφησης, two-factor authentication, DLP και patch management, αποτελεί απόδειξη της ικανότητάς να κρατάει πραγματικά ασφαλείς χρήστες και επιχειρήσεις τώρα και στο μέλλον.»

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS