ΑρχικήUpdatesΜετά τα iPhones, τώρα έρχεται το Microsoft Planner App σε Android

Μετά τα iPhones, τώρα έρχεται το Microsoft Planner App σε Android

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση Android του Planner app, αφού η εταιρεία την κυκλοφόρησε προηγουμένως για iPhones νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όπως ακριβώς στις συσκευές της Apple, η εφαρμογή Planner διαθέτει λειτουργίες ομαδικής εργασίας με πολύ καθαρή και απλή διασύνδεση, προσφέροντας επιλογές για τη δημιουργία νέων σχεδίων, την οργάνωση και την ανάθεση εργασιών, την κοινή χρήση αρχείων ή τη συζήτηση με συναδέλφους απευθείας από το smartphone.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι η εφαρμογή Planner απαιτεί συνδρομή εργασίας και οι προσωπικοί λογαριασμοί του Office 365 δεν υποστηρίζονται.

“Κατασκευασμένο για το Office 365, το Planner σάς επιτρέπει να δουλεύετε μαζί για τις ίδιες εργασίες, να επισυνάπτετε τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει απευθείας σε αυτές και ακόμα να έχετε συνομιλίες γύρω από τις εργασίες σας χωρίς να αλλάζετε μεταξύ εφαρμογών. Με το Planner, όλες οι συζητήσεις και τα παραδοτέα της ομάδας σας παραμένουν με το σχέδιο και δεν είναι κλειδωμένα σε διαφορετικές εφαρμογές “, εξηγεί η Microsoft.

Επί του παρόντος, στην έκδοση 1.0, το Microsoft Planner απαιτεί Android 4.2 ή νεότερη έκδοση και είναι προφανώς εντελώς δωρεάν, αν και οι χρήστες πρέπει να λάβουν υπόψη την απαίτηση του Office 365 που αναφέρθηκε παραπάνω.

Όσον αφορά την έκδοση των Windows 10 της εφαρμογής Planner, εξακολουθεί να μην υπάρχει διαθέσιμη ETA, αλλά η Microsoft λέει ότι έρχεται σίγουρα. Δυστυχώς, τα Windows παραμένουν για άλλη μια φορά πίσω, με το Android και το iOS να δείχνουν σαφώς την προσοχή της Microsoft σε αυτό το σημείο, κυρίως λόγω του αυξανόμενου αριθμού των χρηστών του Office 365 που χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες.

Η Microsoft εξήγησε στην πρόσφατη διάσκεψη Developer Build στις αρχές του μήνα ότι η επένδυση σε Android και iOS είναι κάτι που πρέπει να κάνει η εταιρεία επειδή θέλει να έχουν πρόσβαση οι πελάτες της στις υπηρεσίες της ανεξάρτητα από την κινητή πλατφόρμα που δεσμεύονται.

iphones android

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS