ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα νέα Huawei Nova 2 και Nova 2 Plus...

Γνωρίστε τα νέα Huawei Nova 2 και Nova 2 Plus…

Η Huawei και το επίσημα εγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Honor, η VMall, ανακοίνωσαν τα νέα premium mid-range smartphones της κινέζικης εταιρείας. Πρόκειται για τα Nova 2 και Nova 2 Plus που αποτελούν τους διαδόχους των Nova και Nova Plus τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Nova 2 και Nova 2 Plus Nova 2 και Nova 2 Plus Nova 2 και Nova 2 Plus

Τα Nova 2 και Nova 2 Plus φέρνουν μια αλλαγή στον σχεδιασμό της σειράς εισάγοντας ρυθμίσεις διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και μια γενική εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο στη P σειρά της Huawei παρά στα Honor smartphones.

Ο πίσω πίνακας του τηλεφώνου έχει αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά ενώ μόνο ο πίσω ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων διατηρεί τη θέση του προσφέροντας αυτή τη φορά ομαλότερη εμφάνιση.

Επιπλέον αλλαγή παρατηρείται στον σχεδιασμό των γραμμών κεραίας και στη ρύθμιση dual-lens τόσο στο Nova 2 όσο και στο Nova 2 Plus. Να σημειώσουμε ότι οι συσκευές είναι διαθέσιμες σε Aurora Blue, Grass Green, Gold, Obsidian Black και Rose Gold.

Παρατηρούνται αρκετές ομοιότητες μεταξύ του  Nova 2 και του Nova 2 Plus όχι μόνο από άποψη σχεδιασμού αλλά και από άποψη χαρακτηριστικών.

Και τα δύο smartphones διαθέτουν δευτερεύουσες κάμερες 20MP με μεγαλύτερη χωρητικότητα συγκριτικά με τα 8MP της ναυαρχίδας, P10  Μια διαφορά μεταξύ των συσκευών είναι το μέγεθος της οθόνης καθώς το Nova 2 διαθέτει οθόνη LCD LPTS 5 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ το Nova 2 Plus διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών.

Και τα δύο smartphones διαθέτουν μεταλλικό σώμα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του Nova 2 είναι 2.950mAh, ενώ στο Nova 2 Plus 3.340mAh. Θα τρέχουν σε  Android 7.0 Nougat και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας στις 16 Ιουνίου χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμα κυκλοφορία τους και στις υπόλοιπες αγορές. 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS