ΑρχικήinetΗ Huawei λανσάρει νέους Apple MacBook Killers που τρέχουν Windows 10

Η Huawei λανσάρει νέους Apple MacBook Killers που τρέχουν Windows 10

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση του MacBook της Apple, αλλά το Microsoft Surface δεν είναι ακριβώς η επιλογή σας, αξίζει τον κόπο να δείτε τον νέο κατάλογο MateBook της Huawei που περιλαμβάνει τρία νέα μέλη με Windows 10.

huawei

Το πρώτο από αυτά είναι το MateBook X, το οποίο είναι σαφώς το καλύτερο που η Huawei έχει να προσφέρει σε αυτό το σημείο στη μάχη ενάντια σε συσκευές όπως το MacBook και το Surface Book.

Το MateBook X έρχεται με οθόνη IPS 13 ιντσών που καλύπτεται από γυαλί Gorilla και διαθέτει ανάλυση 2160×1440 pixels με φωτεινότητα 350 nits και αντίθεση 1000: 1. Η ισχύς προέρχεται από τους επεξεργαστές Intel Core i, με το κορυφαίο μοντέλο που διαθέτει το τσιπ i7-7500U σε συνδυασμό με Intel HD Graphics 620 GPU.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές RAM, δηλαδή 4GB και 8GB, και δύο εκδόσεις αποθήκευσης, 256GB και 512GB. Ο φορητός υπολογιστής έχει βάρος μόλις 1,05 κιλά και διατίθεται σε τρία χρώματα, όπως είναι τα εξής: Prestige Gold, Rose Gold και Space Gray.

Το MateBook X διαθέτει 2 θύρες USB Type-C, ενώ μια ξεχωριστή βάση διαθέτει USB-C, HDMI και VGA για πρόσθετες επιλογές συνδεσιμότητας.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Huawei MateBook D, το οποίο είναι λίγο βαρύτερο σε 1,9 κιλά, αλλά διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels. Τα ίδια chips προσφέρονται, αλλά αυτή τη φορά προσφέρεται και στο κορυφαίο μοντέλο ένα ειδική GPU – η NVIDIA GeForce 940MX. Αυτή τη φορά, μπορείτε να φτάσετε μέχρι 1TB HDD συν επιπλέον SSD και μέγιστη μνήμη DDR4 16GB.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Huawei MateBook E το οποίο διαθέτει οθόνη 12 ιντσών με ανάλυση 2160×1440 pixel και ζυγίζει μόλις 640 γραμμάρια χωρίς πληκτρολόγιο. Σε σύγκριση με τα άλλα δύο, το MateBook E είναι μια συσκευή 2 σε 1 που διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο το οποίο προσθέτει επιπλέον 460 γραμμάρια στο συνολικό βάρος της συσκευής

Οι επιλογές CPU φτάνουν μέχρι το τσιπ Intel Core i5, ενώ το GPU είναι το Intel HD Graphics 615. Η κορυφαία έκδοση της σειράς έρχεται με αποθήκευση SSD 512GB και μνήμη RAM LPDDR3 8GB.

Η τιμολόγηση για την ευρωπαϊκή έκδοση του MateBook έχει ως εξής:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS