ΑρχικήinetΓνωρίστε το νέο Siri Home Speaker

Γνωρίστε το νέο Siri Home Speaker

Η Apple έλαβε σήμερα μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταξύ των οποίων δύο για bezel-less οθόνες και ενσωματωμένο Touch ID. Ένα τρίτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά την χορήγηση ενός Siri home speaker με κυλινδρικό σχήμα.Siri Home Speaker

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας δημοσιεύτηκε από το Patent and Trademark Office των ΗΠΑ, αφορά μια ηλεκτρονική συσκευή με ακτινικά αναπτυσσόμενα συστατικά και περιγράφει μια τεχνική για την ενσωμάτωση πολλαπλών εξαρτημάτων που συνδέονται με έναν κυλινδρικό φορέα ο οποίος στη συνέχεια  τοποθετείται σε ένα περίβλημα που έχει παρόμοιο σχήμα.

Η αλήθεια είναι ότι η συσκευή που περιγράφεται  θα μπορούσε να είναι το Siri home speaker το οποίο θα φτάσει τον επόμενο μήνα, κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης  WWDC της Apple. Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο τότε η Siri θα απογαλακτιστεί από τα iPhones και θα παρέχει βοήθεια στους χρήστες στα σπίτια τους, όπως έχουν ήδη πράξει εικονικοί βοηθοί διαφορετικών κατασκευαστικών εταιρειών  στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι ένα Siri home speaker θα αποτελούσε μεγάλο ανταγωνιστή των Amazon Echo και Google Home.

Στο δίπλωμα επίσης περιγράφονται και μια σειρά χαρακτηριστικών που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο υποτιθέμενο Siri home speaker συμπεριλαμβανομένων οθονών αφής, μικροφώνων, επιταχυνσιομέτρων, αισθητήρων, ηχείων, φώτων κ.α.

Η Apple θα επιχειρήσει να συνδυάσει όλα τα παραπάνω στοιχεία χρησιμοποιώντας βίδες, δομές κεκλιμένου πεδίου, στύλους και ειδικά εργαλεία ανάπτυξης. Όλα αυτά θα είναι σφραγισμένα ενάντια στο τοίχωμα του περιβλήματος ενώ παράλληλα θα μπορούσαν να μείνουν μερικά κενά για τα ακουστικά.

Να σημειώσουμε ότι η υποτιθέμενη συσκευή αναμένεται να διαθέτει την AirPlay τεχνολογία της Apple μαζί με W1 chip και επεξεργαστή της Α σειράς.

Η Apple θα φιλοξενήσει την ετήσια WWDC εκδήλωση τον επόμενο μήνα όποτε και θα ανακοινώσει το νέο Siri ηχείο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS