ΑρχικήinetΤο Windows 10 Store θα μπορούσε να μετονομαστεί σε “Microsoft Store”

Το Windows 10 Store θα μπορούσε να μετονομαστεί σε “Microsoft Store”

Η Microsoft θα μπορούσε σύντομα να μετονομάσει το Windows Store στα Windows 10 στο “Microsoft Store”, καθώς αυτή η ονομασία θα αντανακλούσε καλύτερα την προσθήκη νέων περιεχομένων και κατηγοριών διαθέσιμων για τους χρήστες.

windows

Παρόλο που η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει την αλλαγή, μια νέα έκθεση αποκαλύπτει σήμερα ότι η εταιρεία έχει ήδη μετονομάσει το Windows Store σε Microsoft Store σε έκδοση που απευθύνεται σε επαγγελματίες πελάτες και στην αγορά εκπαίδευσης, ενώ οι καταναλωτές ενδέχεται να ακολουθήσουν αργότερα.

¨Καλώς ήρθατε στο Microsoft Store για Επιχειρήσεις και Εκπαίδευση! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Store για να βρείτε, να αποκτήσετε, να διανείμετε και να διαχειριστείτε εφαρμογές για τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με τους προγραμματιστές για να δημιουργήσετε εφαρμογές line-of-business που είναι διαθέσιμες μόνο στον οργανισμό σας. Οι IT admins μπορούν να εγγραφούν στο Microsoft Store για Επιχειρήσεις και Εκπαίδευση και να αρχίσουν να εργάζονται με εφαρμογές “, αναφέρει μια από τις σελίδες τεκμηρίωσης.

Η μετονομασία του καταστήματος των Windοws σε Microsoft Store έχει νόημα στα Windοws 10, ειδικά επειδή ο γίγαντας του λογισμικού προσθέτει περισσότερο περιεχόμενο και κατηγορίες προϊόντων που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα Windows.

Για παράδειγμα, παρόλο που το Windοws Store αρχικά υποτίθεται ότι παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια, έχει επεκταθεί από τότε σε μουσική, ταινίες, θέματα και επέκταση προγράμματος περιήγησης, με πιο πρόσφατη την ανακοίνωση της Microsoft να φέρνει την πλήρη έκδοση του Office στο Store.

Ταυτόχρονα, η Microsoft έχει επίσης εντοπίσει τη δοκιμή συνδρομών Office 365 που πωλούνται μέσω του Store, οπότε η αλλαγή ανοίγει την πόρτα σε μια μεγαλύτερη επέκταση που θα μπορούσε σε κάποιο σημείο να περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν από τους χρήστες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS