ΑρχικήinetΗ παραγωγή των iPhone 8 θα καθυστερήσει

Η παραγωγή των iPhone 8 θα καθυστερήσει

To επετειακό iPhone 8 βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής εδώ και αρκετό καιρό ενώ λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο smartphone θα συνεχίζουν να εμφανίζονται μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του μέσα στο επόμενο διάστημα του τρέχοντος έτους. Μια νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι η Apple  θα καθυστερήσει την μαζική παραγωγή του νέου της smartphone μέχρι τον Νοέμβριο.iPhone 8

Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι η έλλειψη εφοδιασμού εξαρτημάτων για την εταιρεία. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το iPhone 7s και το iPhone 7s Plus θα κυκλοφορήσουν με βάση το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα αλλά το iPhone 8 θα λάβει μια καθυστέρηση.

Να σημειώσουμε ότι οι καθυστερήσεις θα μπορούσαν να βλάψουν τις πωλήσεις της Apple το 2017 καθώς δίνει το πλεονέκτημα στις ανταγωνιστικές κατασκευαστικές εταιρείες συσκευών να εφοδιάσουν με Android smartphones τους καταναλωτές.

Επιπλέον, η εγκατάσταση Touch ID αποτελεί αντικείμενο συζήτησης τον τελευταίο καιρό καθώς ορισμένοι αναλυτές δήλωσαν ότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με την ενσωμάτωση του αισθητήρα κάτω από την οθόνη και γι’ αυτό θα μπορούσε να μεταφερθεί στο  πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Η Samsung αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και αποφάσισε να τοποθετήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του Galaxy S8. Ίσως η Apple επιθυμεί να κυκλοφορήσει ένα τελειοποιημένο iPhone 8 με Touch ID κάτω από την οθόνη.

Επιπλέον, η υιοθέτηση από την Apple μιας οθόνης OLED στο IPhone 8 θα μπορούσε να ενθαρρύνει και άλλους κατασκευαστές smartphone να χρησιμοποιούν OLED οθόνες στις συσκευές τους.

Υποστηρίζεται επίσης ότι οι νέες αποστολές  iPhone θα φτάσουν τα 110 εκατομμύρια το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους με χειρότερο σενάριο να μειωθούν κατά 15-25%, δηλαδή 80 με 90 εκατομμύρια μονάδες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS