ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει AR γυαλιά και VR headsets

Η Apple ετοιμάζει AR γυαλιά και VR headsets

ΗApple είναι γνωστό ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα τεχνολογία η οποία αποτυπώνεται σε ένα καινούριο προϊόν το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον, τα AR γυαλιά.Apple

Το μυστικό διέρρευσε από έναν υπάλληλο της Environment Health and Safety που συνεργάζεται με την Αpple και απέστειλε τυχαία την αναφορά περί συμβάσεων σε εκατοντάδες εργαζόμενους της εταιρείας. Η έκθεση λοιπόν, περιέχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα του κολοσσού.

Η έκθεση, πέραν των άλλων, αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία δοκιμής των νέων headsets της Apple που προσφέρουν μια τρισδιάστατη εμπειρία στον χρήστη. Απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία επιθυμεί να τελειοποιήσει την τεχνολογία οπότε πιθανότατα να περάσει λίγος καιρός μέχρι την κυκλοφορία του στην αγορά.

Η έκθεση αναφέρεται επίσης και στην BT4 μελέτη όπου ο χρήστης βίωσε δυσφορία στα μάτια μετά την έκθεση του σε laser flash κατά την διάρκεια της. Ένα παρόμοιο περιστατικό αφορούσε έναν υπάλληλο της Apple στο γραφείο του στη Cupertino. «Ο υπάλληλος ανέφερε πόνους στον οφθαλμό του μετά από εργασία με το νέο πρωτότυπο, γεγονός που μπορεί να οφείλετε στην έντονη χρήση».

Να σημειώσουμε ότι ενώ η έκθεση δεν δηλώνει συγκεκριμένα ότι η Αpple αναπτύσσει AR ή VR headsets παρέχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που εξετάζονται επί του παρόντος στην εταιρεία. Απ’ ότι φαίνεται η Αpple θα μπορούσε να αναπτύξει νέες τεχνολογίες σχετικά με την όραση όπως είναι οι σαρωτές ίριδας ή οι 3D αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου που φημολογούνται ότι θα συναντήσουμε στο iPhone 8.

Πάντως, η τεχνολογία 3D ανίχνευσης φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο iPhone 8 ενώ η αναγνώριση προσώπου θα αποδειχθεί χρήσιμη λαμβάνοντας υπό την αβέβαια τύχη του Touch ID.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS