ΑρχικήinetNokia: Ετoιμάζει τη κυκλοφορία νέων smartphones!

Nokia: Ετoιμάζει τη κυκλοφορία νέων smartphones!

Αν και η HMD Global ανακοίνωσε τρία νέα smartphones και δύο επιπλέον κινητά τηλέφωνα φέτος σκοπεύει να παρουσιάσει μέχρι και 7 Nokia Android smartphones μέσα στο 2017. Τα Nοkia 3,5 και 6 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε 120 αγορές παγκοσμίως στο δεύτερο τρίμηνο.

Το δεύτερο τρίμηνο θα σηματοδοτήσει επίσης την αποκάλυψη ενός νέου συνόλου τηλεφώνων Nokia. Όπως δήλωσε και εκπρόσωπος της εταιρείας, οι νέες συσκευές θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλους του δεύτερου τριμήνου του 2017.Nokia

Με λίγα λόγια λοιπόν, θα μπορούσαμε να αναμένουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου την κυκλοφορία του Nοkia 9 καθώς και μιας σειράς νέων smartphones από την εταιρεία. Συγκεκριμένα, η HMD Global θα εισάγει τα mid-range Nοkia 7 και 8 που έχουν εντοπιστεί μάλιστα πρόσφατα να τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 660 επεξεργαστή. Επιπλέον, μια από τις δύο συσκευές θα διαθέτει οθόνη 1080p ενώ η άλλη QHD. Ο μεταλλικός σχεδιασμός, τα μικρότερα bezels και το πλαίσιο ενιαίου σώματος προσδίδουν και στις δύο συσκευές μια αίσθηση ασυναγώνιστης ποιότητας.

Εκτός από τις νέες κυκλοφορίες, η HMD Global στοχεύει και στην προσέγγιση όλο και περισσότερων πελατών δίνοντας την δυνατότητα ανταλλαγής  παλαιών Nοkia συσκευών και την λήψη πιστωτικών διευκολύνσεων.

«Διαθέτουμε 4οο διανομείς και 80.000 καταστήματα λιανικής Πώλησης μέσω των οποίων προσφέρουμε τα τηλέφωνα μας στους καταναλωτές. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις συσκευές online. Η επόμενη παρτίδα θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το σίγουρο είναι ότι το πιο συναρπαστικό smartphone της Nοkia που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα είναι το Nοkia 9. Η συσκευή φημολογείται ότι θα κοστίζει 699 δολάρια και θα τρέχει σε Snapdragon 835 της Qualcomm.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS