ΑρχικήinetΕτοιμάζεται, όντως, η κυκλοφορία του Honor 9;

Ετοιμάζεται, όντως, η κυκλοφορία του Honor 9;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Honor κυκλοφόρησε πέρσι το Honor 8 και τώρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του διαδόχου του, Honor 9. Οι εικόνες αποκαλύπτουν μια συσκευή σχεδιαστικά παρόμοια με την ναυαρχίδα της εταιρείας Xiaomi Mi 6 την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες αφήνοντας έτσι μια υπόνοια αμφιβολίας σχετικά με την αυθεντικότητα των εικόνων του Honor 9.Honor 9

Το πρώτο στοιχείο που μας κάνει να αμφισβητήσουμε την αυθεντικότητα των εικόνων είναι ότι το απεικονιζόμενο smartphone είναι σε μπλε χρώμα με γυαλιστερό πίσω πλαίσιο, εντυπωσιακά παρόμοιο με το Xiaomi Mi 6. Επίσης το μπροστινό μέρος είναι σχεδόν πανομοιότυπο με εκείνο της ναυαρχίδας καθώς συμπεριλαμβάνει home button, ακουστικό και κάμερα ακριβώς στην ίδια θέση.

Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι το Honor 8 του περασμένου έτους διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με εκείνο που αντικρύζουμε στις πρόσφατες εικόνες εκτός από την κάτω πλευρά του μπροστινού πάνελ. Συγκεκριμένα, η επωνυμία Honor βρίσκεται στο κατώτατο μέρος της μπροστινής πλευράς ενώ το home button το συναντάμε στο πίσω μέρος.

Αν λοιπόν η Honor αποφασίσει να μεταφέρει το home button στο μπροστινό μέρος θα πρέπει να αφαιρέσει το “Smart Key”. Το “Smart Key” επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν το κουμπί να εκτελεί διάφορες ενέργειες όπως αποθήκευση στιγμιότυπων, ενεργοποίηση φακού ή ακόμα και εκκίνηση μιας εφαρμογής.

Μια άλλη λεπτομέρεια που μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες είναι η dual-camera καθώς και το LED flash στο πίσω μέρος. Η θέση των πλευρικών κουμπιών είναι ίδια με εκείνη του Honor 8.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το Honor 8 Pro κυκλοφόρησε πρόσφατα υπό την επωνυμία Honor V9 οπότε ίσως είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε νέα του Honor 9.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS