ΑρχικήinetΕπίσημη παρουσίαση του HTC U τον Μάιο

Επίσημη παρουσίαση του HTC U τον Μάιο

Μετά την διαρροή αρκετών πληροφοριών τόσο καιρό σχετικά με το HTC U, η εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης της νέας ναυαρχίδας. Στις 16 Μαΐου, λοιπόν, το HTC U θα κάνει ντεμπούτο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ταιβάν. HTC U

Ενόψει της εκδήλωσης, η HTC δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που τονίζει την Edge Sense λειτουργία του επερχόμενου smartphone. Αναμφισβήτητα, η Edge Sense λειτουργία αποτελεί το δυνατό σημείο της νέας συσκευής καθώς σας επιτρέπει να συμπιέζετε απαλά τις πλευρές του πλαισίου και έτσι να εκτελούνται διάφορες ενέργειες όπως αποθήκευση στιγμιότυπων ή εκκίνηση μιας εφαρμογής. Ενώ η λειτουργία διευκολύνει την πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του smartphone παραμένει να δούμε αν θα βελτιώσει την λειτουργικότητα ή αν αποτελεί άλλο ένα τέχνασμα.

Πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο HTC U είναι ήδη γνωστές συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έρχεται με μια οθόνη QHD 5,5 ιντσών και τρέχει στην τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, το Snapdragon 835.

Η χωρητικότητα  της RAM είναι 4GB και η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 64GB ενώ οι καταναλωτές της Κίνας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ενισχυμένη έκδοση με 6GB μνήμη RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης καθώς η αγορά είναι πολύ πιο ανταγωνιστική με πολλές κατασκευαστικές τηλεφώνων να προσφέρουν ισχυρές προδιαγραφές σε προσιτές τιμές.

Επιπλέον, το νέο smartphone θα διαθέτει κύρια κάμερα 12MP, δευτερεύουσα 16MP και θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3.000mAh. Πιθανότατα και σε αυτή τη ναυαρχίδα, όπως και σε πολλές ναυαρχίδες διαφορετικών εταιρειών, η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm να καταργηθεί, θα προσφέρεται όμως πιστοποίηση IP57 για προστασία από νερό και σκόνη.

Τέλος, η  γρήγορη φόρτιση QuickCare 3.0 της Qualcomm και το Bluetooth 4.2 θα ολοκληρώνουν το νέο smartphone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS