ΑρχικήinetΤο HTC U Ultra με Sapphire Glass έρχεται πολύ σύντομα...

Το HTC U Ultra με Sapphire Glass έρχεται πολύ σύντομα…

H HTC αποκάλυψε το HTC U Ultra κατά την διάρκεια του CES 2017 το οποίο αποτελεί το πρώτο premium smartphone που έχει ανακοινωθεί για φέτος. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η παραλλαγή με Sapphire οθόνη θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.HTC U Ultra

Αν και υποστηρίζεται ότι το HTC U Ultra  με Sapphire Glass θα είναι διαθέσιμο μόνο στην αγορά της ΤαΪβάν, φαίνεται ότι η HTC θα το διαθέσει και σε άλλες χώρες. Φήμες αποκαλύπτουν ότι η νέα έκδοση U Ultra θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία και την Ελβετία στις 18 Απριλίου στην τιμή των 849 ευρώ.

Το HTC U Ultra με επίστρωση Corning Gorilla Glass 5 πωλείται στα 699 ευρώ στην Ευρώπη με μόνη διαφορά τον φόρο ΦΠΑ της κάθε χώρας. Το Sapphire Glass βρίσκεται πάνω στην οθόνη του  HTC U Ultra παρέχοντας στο κινητό μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γενικότερα ζημιές που πιθανότατα να προκύψουν. Το συναντάμε επίσης στη κύρια κάμερα διατηρώντας έτσι προστατευμένο τον αισθητήρα σε περίπτωση πτώσεων και γρατζουνιών.

Να σημειώσουμε ότι το Sapphire Glass αποτελείται από κρυσταλλικό οξείδιο του αλουμινίου και χρησιμοποιείται σε αρκετές συσκευές όπως το Apple Watch. Είναι ακριβότερο από το Gorilla Glass και όπως ήταν επόμενο παρέχει μεγαλύτερη προστασία.

Στην Ταϊβάν πωλείται σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή απ’ ότι στην Ευρώπη, στα 880 ευρώ. Στο εσωτερικό του το τηλέφωνο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με HTC U Ultra. Τρέχει σε Snapdragon 821 με 2.15GHz σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM.

Η εσωτερική χωρητικότητα θα φτάνει τα 128GB ενώ το μέγεθος της οθόνης είναι 5,7 ίντσες με ανάλυση 2560 x 1440 pixel. Η κύρια κάμερα είναι 12MP με διάφραγμα  f / 1,8, δυνατότητα 4k βίντεο και υψηλή ανάλυση ήχου

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS