Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Το νέο μπαλάκι ρομπότ, θα προσέχει τα ζωάκια σας!

Η Pebby παρουσίασε ένα έξυπνο ρομποτικό σύστημα φύλαξης κατοικιδίων. Επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους να παρακολουθούν, να αλληλεπιδρούνν και να διασκεδάζουν τα κατοικίδιά τους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και να βρίσκονται.

μπαλάκι

Το μπαλάκι Pebby είναι ένας συνδυασμός ενός έξυπνου κολάρου και μιας Wi-Fi ελεγχόμενης «μπάλας» που ακολουθεί τα κατοικίδια ζώα. Καθησυχάζει τους ιδιοκτήτες, καθώς παρακολουθεί τα ζωάκια τους και στέλνει στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά και την υγεία τους μέσω της εφαρμογής Pebby.

Η μπάλα Pebby, η οποία μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω του app (για iOS και Android), στεγάζει μία 720p ευρυγώνια / fisheye βιντεοκάμερα και τρεις μπαταρίες ιόντων λιθίου (παρέχοντας 1,5 ώρα παιχνιδιού και 15 ώρες σε κατάσταση αναμονής). Έχει επίσης μία μικρή, διπλή ανεξάρτητη ανάρτηση που επιτρέπει στη μπάλα Pebby να παραμείνει σταθερή ανά πάσα στιγμή.

Κατασκευασμένη σε ένα φιλικό προς τα κατοικίδια μέγεθος (80 χιλιοστά σε διάμετρο), η Pebby διαθέτει εναλλάξιμο εσωτερικό περίβλημα, ενσωματωμένη δίοδο εκπομπής φωτός (LED) και LED ζάντες λάμψης. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και ένα παιχνίδι laser που είναι ασφαλές για τον άνθρωπο και το κατοικίδιο.

Η Pebby συνδυάζεται με ένα έξυπνο κολάρο που παρακολουθεί τις δραστηριότητες του κατοικιδίου σας και άμεσα στέλνει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και την υγεία του, στην εφαρμογή Pebby. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κολάρου κυμαίνεται από 8 έως 12 ημέρες και μπορεί να φορτιστεί μέσω USB ή τοποθετώντας το πάνω στο ειδικό μηχάνημα φόρτισης.

μπαλάκι

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το Pebby στην αυτόματη λειτουργία και να παρακολουθούν τα κατοικίδια τους να παίζουν ή να το ελέγχουν εξ αποστάσεως και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους. Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν χρώματα LED και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της μέγιστης ταχύτητας και της επιτάχυνσης. Οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο smartphone τους, όταν το κατοικίδιο ζώο τους αρχίζει να παίζει με το Pebby ή μετά την ανίχνευση γαυγίσματος.

Το σύστημα Pebby έρχεται με ένα ασύρματο σταθμό φόρτισης και USB θύρα φόρτισης, και διαθέτει δυνατότητες αυτόματης παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *