ΑρχικήinetΤο νέο μπαλάκι ρομπότ, θα προσέχει τα ζωάκια σας!

Το νέο μπαλάκι ρομπότ, θα προσέχει τα ζωάκια σας!

Η Pebby παρουσίασε ένα έξυπνο ρομποτικό σύστημα φύλαξης κατοικιδίων. Επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους να παρακολουθούν, να αλληλεπιδρούνν και να διασκεδάζουν τα κατοικίδιά τους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και να βρίσκονται.

μπαλάκι

Το μπαλάκι Pebby είναι ένας συνδυασμός ενός έξυπνου κολάρου και μιας Wi-Fi ελεγχόμενης «μπάλας» που ακολουθεί τα κατοικίδια ζώα. Καθησυχάζει τους ιδιοκτήτες, καθώς παρακολουθεί τα ζωάκια τους και στέλνει στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά και την υγεία τους μέσω της εφαρμογής Pebby.

Η μπάλα Pebby, η οποία μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω του app (για iOS και Android), στεγάζει μία 720p ευρυγώνια / fisheye βιντεοκάμερα και τρεις μπαταρίες ιόντων λιθίου (παρέχοντας 1,5 ώρα παιχνιδιού και 15 ώρες σε κατάσταση αναμονής). Έχει επίσης μία μικρή, διπλή ανεξάρτητη ανάρτηση που επιτρέπει στη μπάλα Pebby να παραμείνει σταθερή ανά πάσα στιγμή.

Κατασκευασμένη σε ένα φιλικό προς τα κατοικίδια μέγεθος (80 χιλιοστά σε διάμετρο), η Pebby διαθέτει εναλλάξιμο εσωτερικό περίβλημα, ενσωματωμένη δίοδο εκπομπής φωτός (LED) και LED ζάντες λάμψης. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και ένα παιχνίδι laser που είναι ασφαλές για τον άνθρωπο και το κατοικίδιο.

Η Pebby συνδυάζεται με ένα έξυπνο κολάρο που παρακολουθεί τις δραστηριότητες του κατοικιδίου σας και άμεσα στέλνει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και την υγεία του, στην εφαρμογή Pebby. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κολάρου κυμαίνεται από 8 έως 12 ημέρες και μπορεί να φορτιστεί μέσω USB ή τοποθετώντας το πάνω στο ειδικό μηχάνημα φόρτισης.

μπαλάκι

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το Pebby στην αυτόματη λειτουργία και να παρακολουθούν τα κατοικίδια τους να παίζουν ή να το ελέγχουν εξ αποστάσεως και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους. Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν χρώματα LED και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της μέγιστης ταχύτητας και της επιτάχυνσης. Οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις στο smartphone τους, όταν το κατοικίδιο ζώο τους αρχίζει να παίζει με το Pebby ή μετά την ανίχνευση γαυγίσματος.

Το σύστημα Pebby έρχεται με ένα ασύρματο σταθμό φόρτισης και USB θύρα φόρτισης, και διαθέτει δυνατότητες αυτόματης παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS