ΑρχικήinetΤο OnePlus 5 έρχεται με 8GB μνήμη RAM!

Το OnePlus 5 έρχεται με 8GB μνήμη RAM!

H OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone φέτος το οποίο ονομάζεται OnePlus 5. Απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία θα παραλείψει τον αριθμό 4 στην σειρά και να κυκλοφορήσει απευθείας το 5 εφόσον θεωρείται κακή τύχη στην Κίνα.OnePlus 5

Οι φήμες για το επερχόμενο OnePlus smartphone δεν έχουν σταματημό, με την τελευταία να αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει 8GB μνήμη RAM, την διπλάσια δηλαδή χωρητικότητα που συναντάμε στις ναυαρχίδες μέχρι στιγμής. Αν και τα 8GB μνήμη RAM μπορεί να μας φαίνονται υπερβολικά, είναι αρκετά πιθανό, δεδομένου ότι το OnePlus 3 ήταν το πρώτο smartphone που πρόσφερε 6GB μνήμη RAM. Βέβαια, οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την εταιρεία οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί.

Μια άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα πληροφορία αποτελεί το γεγονός ότι το νέο smartphone θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm σε συνδυασμό με την Adreno 540 μονάδα επεξεργασίας γραφικών. Η ανάλυση της οθόνης πιθανότατα να φτάσει τα 1440 x 2560 pixels, αρκετά ενισχυμένη από εκείνες στους προκατόχους τους.

Αναφορικά με το σχεδιασμό του smartphone, το OnePlus 5 θα διαθέτει μικρότερα bezels συγκριτικά με τους προκατόχους του ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε μια εγκατάσταση διπλής κάμερας. Να σημειώσουμε βέβαια ότι προηγούμενη αναφορά υποδείκνυε ένα 23MP single-lens στο πίσω μέρος οπότε ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Επιπλέον, το OnePlus 5 πιθανότατα να διαθέτει 256GB εσωτερική μνήνη αποθήκευσης καθώς και κεραμικό σώμα, παρόμοιο με το Xiaomi Mi Mix. Έρχεται με dual-edge οθόνη και δευτερεύουσα κάμερα 16MP.

Το σημαντικότερο είναι ότι το νέο smartphone της OnePlus θα πωλείται στην τιμή των 500 δολαρίων, τιμή αρκετά προσιτή για τις προδιαγραφές που παρουσιάζει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS