ΑρχικήinetΕντυπωσιακή η απόδοση του Galaxy S8 σε Geekbench δοκιμές!

[Βίντεο]Εντυπωσιακή η απόδοση του Galaxy S8 σε Geekbench δοκιμές!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα της Galaxy S8 και S8 Plus κατά την διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στις 29 Μαρτίου. Μέχρι τότε οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σχετικά με τα δύο smartphones δεν έχουν τελειωμό. Η τελευταία αφορά την απόδοση του τηλεφώνου.Galaxy S8

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus πέρασαν από Geekbench δοκιμές καταγράφοντας εντυπωσιακά σκορ με τους Snapdragon 835 και  Exynos 8895 επεξεργαστές αντίστοιχα. Το AnTuTu αποτελεί μια Geekbench δοκιμή στην οποία οι συσκευές τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε ένα βίντεο που δείχνει το Galaxy S8 με Snapdragon 835 να εκτελεί τις AnTuTu δοκιμές που περιλάμβαναν διάφορα γραφικά και επεξεργαστικά tests.

Τα αποτελέσματα των tests είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Το Galaxy S8 κατάφερε να καταγράψει ένα σκορ 205,284, υψηλότερο δηλαδή από το προηγούμενο επικρατέστερο του iPhone 7 Plus με 181,807 και του OnePlus 3T με 162,423.

Η βαθμολογία του Galaxy S8 αποτελεί απόδειξη της βελτιωμένης απόδοσης του τελευταίου επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 835. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τηλέφωνο σε ορισμένες περιοχές θα τροφοδοτείται από το Exynos 8895 SoC της Samsung παρέχοντας φυσικά παρόμοιες επιδόσεις με τα μοντέλα με πλατφόρμα της Qualcomm.

Εκτός από τα ισχυρά συστατικά του, το Galaxy S8 θα είναι ευχάριστο οπτικά παρέχοντας πολλαπλές επιλογές χρωμάτων. Χαρακτηριστικά τα νέα smartphones έρχονται σε γκριζωπό μωβ, μπλε, ασημένιο και μαύρο.

Σε άλλα νέα, το Galaxy S8 θα διαθέτει scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, μικροσκοπικές προσόψεις στο μπροστινό μέρος καθώς και ένα ξεχωριστό πλήκτρο για την ενεργοποίηση της Bixby, της εικονικής βοηθού της Samsung.

Υποστηρίζεται ότι οι νέες ναυαρχίδες θα κάνουν πρεμιέρα στην αγορά στα τέλη του Απριλίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS