ΑρχικήinetΈρχεται παραλλαγή του Samsung Galaxy S8 με 6GB μνήμη RAM στην Κίνα

Έρχεται παραλλαγή του Samsung Galaxy S8 με 6GB μνήμη RAM στην Κίνα

Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S8 είναι σημαντικό για την Samsung, καθώς θα είναι το πρώτο τηλέφωνο ναυαρχίδα που η εταιρεία λανσάρει μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7. Η Samsung επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή στην αγορά το οποίο είναι ο λόγος που θα κυκλοφορήσει μια παραλλαγή της RAM των 6GB.

samsung

Πριν το λανσάρισμα του Galaxy Note 7 πέρυσι, υπήρχαν φήμες ότι μια παραλλαγή 6GB της μνήμης RAM θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα. Το  Note 7 λανσαρίστηκε αργότερα, αλλά η ισχυρή παραλλαγή δεν είδε ποτέ το φως της μέρας.

Είναι ασαφές εάν η Samsung πράγματι είχε σχέδια να κάνει διαθέσιμο ένα τέτοιο μοντέλο στην κινεζική αγορά αλλά θα είχε νόημα δεδομένου ότι η αγορά είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από ότι σε άλλες γωνιές του κόσμου και οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει να βλέπουν τηλέφωνα με 6GB μνήμης RAM που προσφέρονται από τους τοπικούς κατασκευαστές.

Αφού ένας αναλυτής της KGI δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι μια παραλλαγή 6GB του Galaxy S8 είναι στα σκαριά, ένας άλλος αναλυτής Kevin Wang, που δουλεύει ως Διευθυντής Έρευνας στο IHS, φαίνεται να δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των πληροφοριών.

Πιστεύει ότι η διεθνής παραλλαγή του Galaxy S8 θα έχει 4GB μνήμη RAM, ενώ η έκδοση που θα πωλείται στην Κίνα θα έρθει με 6GB. Προηγούμενες εκθέσεις έχουν πει ότι ένα τέτοιο ισχυρό μοντέλο θα έρθει επίσης με 128GB εσωτερική αποθήκευση, σε σύγκριση με τα 64GB της διεθνής αγοράς.

Το Galaxy S8 με  6GB μνήμης RAM θα πάρει το δρόμο προς την αγορά της Κίνας και της Νότιας Κορέας. Αυτό δεν φαίνεται απίθανο, δεδομένου ότι η Samsung ήδη πουλάει το Pro C9 με 6GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη στην Κίνα, μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές smartphone στον κόσμο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS