ΑρχικήinetΜπορείτε πλέον να λάβετε το AppleCare+ εντός ενός έτους

Μπορείτε πλέον να λάβετε το AppleCare+ εντός ενός έτους

Οι ιδιοκτήτες των νέων iPhones έχουν τώρα στη διάθεση τους μέχρι και ένα έτος για να λάβουν το AppleCare+ στη συσκευή τους καθώς η Apple αποφάσισε να αναπροσαρμόσει την πολιτική ασφαλείας της. Μέχρι τώρα οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν το AppleCare + εντός μόνο 60 ημερών από την αγορά της νέας συσκευής τους. AppleCare+

Αν και η Apple δεν έχει ενημερώσει ακόμα την ιστοσελίδα της ώστε να συμπεριλάβει τη νέα πολιτική, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι το AppleCare+ θα επεκταθεί το συντομότερο δυνατόν δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν την ΑppleCare + κάλυψη εντός της εγγύησης του έτους.

Η εταιρεία υιοθετεί την ίδια πολιτική εγγύησης ενός έτους και για τις Mac και Apple TV συσκευές.

Να σημειώσουμε ότι η παράταση είναι αναδρομική και ισχύει μόνο για iPhone προϊόντα. Οι πελάτες που έχουν αγοράσει iPhone κατά το παρελθόν θα είναι σε θέση να λάβουν το AppleCare+ τώρα.  Σε αυτό το σημείο είναι αβέβαιο κατά πόσο η νέα αυτή πολιτική θα ισχύσει και για άλλα προϊόντα της Apple όπως το iPad, το iPod touch ή το Apple Watch.

Επιπλέον, η νέα πολιτική για το AppleCare+ θα μπορούσε να προσφέρεται μόνο σε χρήστες iPhone των ΗΠΑ. Επι του παρόντος το ΑppleCare+ κοστίζει 129 δολάρια για τα περισσότερα iPhones και 99 δολάρια για το iPhone SE. Ουσιαστικά επεκτείνει την εγγύηση του τηλεφώνου σε δύο χρόνια και καλύπτει μέχρι και δύο τυχαία περιστατικά ζημιών. Σε κάθε μια από τις περιπτώσεις προσφέρονται 29 δολάρια για ζημία οθόνης και 99 δολάρια για κάθε άλλη ζημιά.

Το  AppleCare+ προσφέρει επίσης εικοσιτετράωρη επικοινωνία με τους AppleCare συμβούλους μέσω chat ή τηλεφώνου για δύο χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS