ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το οικονομικό LG Phoenix 3...

Γνωρίστε το οικονομικό LG Phoenix 3…

Το τρίτο smartphone LG Phoenix είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακριβώς όπως οι προκάτοχοι του, το LG Phoenix 3 θα αρχίσει να πωλείται στην AT & T σε προσιτή τιμή.LG Phoenix

Η AT & T επιβεβαίωσε ότι το νέο smartphone θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Μαρτίου. Οι πελάτες της εταιρείας θα είναι σε θέση να αποκτήσουν τη δική τους συσκευή στην τιμή των 80 δολαρίων online ή σε ένα από τα εκατοντάδες καταστήματα  και εξουσιοδοτημένους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Το LG Phoenix 3 είναι ένα low-end smartphone γι’ αυτό και η τιμή του είναι τόσο οικονομική. Συγκεκριμένα, θα τρέχει σε Android 6.0 Marshmallow λόγω του μέτριου υλικού διαμόρφωσης.

Ενδιαφέρον προξενεί το γεγονός ότι το νέο smartphone της σειράς θα είναι 20 δολάρια φθηνότερο από τον προκάτοχο του που πωλούταν στην AT & T για 100 δολάρια. Πιστεύαμε ότι νέο LG Phoenix θα είχε λάβει μερικές προσαρμογές καθιστώντας το ελκυστικότερο για τους καταναλωτές αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το LG Phοenix 3 θα τροφοδοτείται από έναν quad-core επεξεργαστή σε συνδυασμό με 1GB RAM και 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Έρχεται με 5 megapixel πίσω κάμερα με αυτόματη εστίαση, LED φλας και εγγραφή βίντεο καθώς και μια δευτερεύουσα κάμερα 5 megapixel με LED φλας για selfies και βιντεοκλήσεις.  Επιπλέον, το νέο smartphone της LG διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 854 x 480 pixels.

Η μόνη βελτίωση που παρατηρείται στη νέα συσκευή της σειράς είναι η 2.500 mAh μπαταρία που θα τροφοδοτείται. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του LG Phοenix 3 είτε θα παραμείνουν τα ίδια είτε θα υποβιβαστούν. To μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν ένα οικονομικό smartphone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS