ΑρχικήinetHonor V9: Έρχεται στην Ευρώπη στις 5 Απριλίου

Honor V9: Έρχεται στην Ευρώπη στις 5 Απριλίου

Η Huawei έχει παρουσιάσει φέτος αρκετά ισχυρά smartphones σε προσιτές τιμές, ένα από αυτά είναι το Honor V9 που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο στην Κίνα και τώρα η εταιρεία σκέφτεται να ξεκινήσει τις εισαγωγές και στην Ευρώπη.Honor V9

Το Honor V9 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη με διαφορετική ονομασία την οποία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα η εταιρεία και μένει να την μάθουμε στις 5 Απριλίου που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τους ευρωπαίους καταναλωτές. Φήμες υποστηρίζουν ότι θα αποκαλείται Honor 8 Pro.

Να σημειώσουμε ότι το νέο smartphone της Huawei θα διατίθεται σε χρυσή, μπλε και μαύρη απόχρωση. To Honor 8 Pro είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό τηλέφωνο με 6GB μνήμη RAM και 5.7-ιντσών 2k οθόνη με Gorilla Glass 3 επίστρωση. Θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Kirin 960 επεξεργαστή χρονισμένο στα  2.4GHz και θα προσφέρει 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Το smartphone θα τροφοδοτείται από μια 4,000mAh μπαταρία και θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat λειτουργικό σύστημα με EMUI 5.0. Διαθέτει εγκατάσταση διπλής κάμερας 12MP με f / 2.2 διάφραγμα και αισθητήρες στο πίσω μέρος. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι ενισχυμένοι μαύροι και λευκοί αισθητήρες της κάμερας είναι σε θέση να επεξεργάζονται εικόνες με τρείς φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα.  Η Honor υποστηρίζει ότι η διπλή κάμερα είναι ικανή να συλλάβει και 3D εικόνες.

Το τηλέφωνο ξεκινάει από την κινέζικη αγορά σε πολλές παραλλαγές συμπεριλαμβανομένων της 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερική μνήμη καθώς και 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερική μνήμη. Στην Κίνα το Honor V9 κοστολογείται στα 377 δολάρια μέχρι και 508 δολάρια, τιμές που πιθανότατα να ισχύουν και για την ευρωπαϊκή αγορά χωρίς βέβαια αυτό αν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS