ΑρχικήinetΝέα ενημέρωση στο Windows Update που αποτυγχάνει στην εγκατάσταση

Νέα ενημέρωση στο Windows Update που αποτυγχάνει στην εγκατάσταση

Περίεργα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στο Windows Update αυτές τις μέρες καθώς η Microsoft έχει αποστείλει μια ανώνυμη Windows driver ενημέρωση λίγες ώρες μετά την επανακυκλοφορία των δύο ενημερώσεων τηλεμετρίας για τα συστήματα Windows. Τι ετοιμάζει άραγε η εταιρεία;Windows Update Windows Update Windows Update Windows Update

Αυτή τη φορά όμως, η μυστηριώδης ενημέρωση δεν εγκαθιστάτε με επιτυχία σε ένα μεγάλο ποσοστό υπολογιστών που στη τελική αυτό θα μπορούσε να είναι θετικό καθώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό της.

Η νέα ενημέρωση καταφτάνει στα Windows με την ονομασία Microsoft – WPD – 2/22/2016 12:00:00 AM – 5.2.5326.4762 και πρόκειται για μια ενημέρωση για το Microsoft Windows Portable Device, ο σκοπός της οποίας βέβαια δεν έχει προσδιοριστεί, όπως προαναφέραμε.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η νέα έκδοση απευθύνεται αποκλειστικά σε Windows 10 Mobile συσκευές οπότε στόχος της είναι η δημιουργία τηλεφώνων που διαθέτουν πρόσβαση σε Windows 10 υπολογιστές. Να σημειώσουμε ότι η αποτυχία στην εγκατάσταση δηλώνεται με το εξής μήνυμα “error 0x800f0217”.

Τελικά, μια περιγραφή των drivers από την Microsoft για τα Windows Portable Devices (WPD) αποκαλύπτει ότι πράγματι η νέα ενημέρωση αφορά τα Windows 10 κινητά τηλέφωνα.

«Η Microsoft παρέχει αρκετά drivers για τα βασικά πρωτόκολλα και τις συσκευές συμπεριλαμβανομένων των Picture Transfer Protocol (PTP), Media Transfer Protocol (MTP) και Mass Storage Class (MSC).» αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Microsoft σχετικά με την μυστηριώδη ενημέρωση. Στο μεταξύ, αν η ενημέρωση αποτύχει να εγκατασταθεί στη συσκευή σας καλό θα ήταν να την αποκρύψετε μέχρι να προσφερθεί κάποια βελτιωμένη έκδοση. Μέχρι τότε, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS