ΑρχικήinetΛίγα λόγια για το BlackBerry KEYone...

Λίγα λόγια για το BlackBerry KEYone…

Η TCL παρουσίασε πρόσφατα το BlackBerry KEYone, το απόλυτο QWERTY smartphone για το οποίο η κινέζικη εταιρεία φαίνεται να είναι αρκετά υπερήφανη. Ωστόσο, οι οπαδοί του BlackBerry είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούν άλλο ένα νέο smartphone μέσα στις επόμενες εβδομάδες.BlackBerry KEYone BlackBerry KEYone BlackBerry KEYone

Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το smartphone μεσαίας κατηγορίας με το κωδικό όνομα BBC100-1, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία από την PT BB Merah Putih, την εταιρεία που είναι πλέον υπεύθυνη για την κατανομή των BlackBerry συσκευών σε όλη την χώρα.

Αν και δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε και την τιμή  του mid-range smartphone αξίζει να αναφέρουμε ότι το BBC100-1 έχει ήδη πιστοποιηθεί στην Ινδονησία οπότε λίγος καιρός απομένει μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του.

Στις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του BBC100-1 έρχονται να προστεθούν και μερικές ακόμα. Καταρχήν θα προσφέρει dual-SIM υποστήριξη καθώς και μια γενναιόδωρη 3000 mah μπαταρία η οποία θα μπορούσε να είναι αφαιρούμενη  αν λάβουμε υπόψη μας τις απεικονίσεις των φωτογραφιών.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το νέο smartphone θα είναι εξοπλισμένο με έναν Qualcomm Snapdragon 425 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο συνδυασμός ενός επεξεργαστή χαμηλής απόδοσης με μια υψηλής ποσότητας μνήμη είναι λίγο ασυνήθιστο οπότε οφείλουμε να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

Επιπλέον, η BBC100-1 συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με (720p) HD ανάλυση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις της κάμερας του τηλεφώνου αλλά έστω γνωρίζουμε ότι διαθέτει LED flash.

Το κακό νέο της ημέρας είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο BlackBerry smartphone και εκτός της Ινδονησίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS