ΑρχικήinetΝέα τεχνολογία Super mCharge φορτίζει το τηλέφωνο σε 20 λεπτά!

Νέα τεχνολογία Super mCharge φορτίζει το τηλέφωνο σε 20 λεπτά!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κινέζικη εταιρεία Meizu εισήγαγε μια νέα τεχνολογία ταχείας φόρτισης για smartphones, το Super mCharge. Ο διάδοχος του mCharge 3.0, η τεχνολογία έχει βελτιωμένη αποδοτικότητα κατά 9% σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

mCharge

Σύμφωνα με την Meizu, το Super mCharge επιτρέπει 98% αποδοτικότητα φόρτισης, αναφέρει το GSMArena. Στην κορυφή όλων αυτών οι μπαταρίες φορτίζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία ταχείας φόρτισης Meizu εξακολουθώντας να κατέχει το 80% της παραγωγικής της ικανότητας μετά από 800 κύκλους φόρτισης.

Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η χρήση του Super mCharge, είναι σε θέση να φορτίσει να κάνει μια πλήρη φόρτιση μέσα σε 20 λεπτά. Επιπλέον η Meizu ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία της μπορεί να φορτίσει την μπαταρία ενός τηλεφώνου από  0-60 τοις εκατό σε μόλις 10 λεπτά.

Δυστυχώς, η Meizu δεν δηλώνει τίποτα σχετικά με την ικανότητα της μπαταρίας, έτσι θα μπορούσε να είναι μια 2.000 mAh μπαταρία ή μια 3.000 mAh. Ακόμη και έτσι η επίτευξη είναι εντυπωσιακή, τουλάχιστον για όσους χρησιμοποιούν τα smartphones τους σε μεγάλο βαθμό σε τακτική βάση.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες παρέχονται από την Meizu περιλαμβανομένου του γεγονότος ότι το  Super mCharge χρησιμοποιεί υψηλή τάση, συνεχούς ρεύματος HVDC) του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης ο φορτιστής έχει βαθμολογηθεί με  11V / 5A, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρει έως και 55W power.

Για λόγους σύγκρισης αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες τεχνολογίες ταχείας φόρτισης όπως οι Oppo VOOC και Moto TuboCharger μπορούν να μεταφέρουν μόνο 25W.

Το καλώδιο USB που έρχεται με τον φορτιστή, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι τεράστιο, έχει ενισχυθεί για να επιτρέψει τις 10.000 εισαγωγές και 160W ηλεκτρικής ενέργειας.

Δυστυχώς η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που παρουσιάστηκε από την Meizu στο Mobile World Congress (MWC) 2017 δεν θα είναι διαθέσιμη για τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι θα διατεθεί νωρίτερα παρά αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS