ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S8 θα έχει Onscreen Buttons?

Το Samsung Galaxy S8 θα έχει Onscreen Buttons?

Το Samsung Galaxy S8 είναι μια από τις αναμενόμενες συσκευές smartphones που θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα και πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή συνεχίζουν να έρχονται. Χθες μια εικόνα του Galaxy S8 διέρρευσε στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει επιλογές προσαρμογής για τα κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη.

Samsung

Η Samsung θα αντικαταστήσει το home button στο επερχόμενο τηλέφωνο ναυαρχίδα και αντικαταστήσει τα  physical buttons με onscreen capacitive. Διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν πως μπορεί να μοιάζουν αυτά τα κουμπιά και η  Android Police παρατήρησε ότι θα μπορούσαν πραγματικά να είναι προσαρμόσιμα.

Τα onscreen buttons στα δύο πιθανά τηλέφωνα Galaxy S8 φαίνεται να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Ένα μοντέλο δείχνει το  back key στα αριστερά ενώ το άλλο αποκαλύπτει το  back key να είναι τοποθετημένο στην δεξιά πλευρά. Το πίσω capacitive key στα Galaxy S7 και 7S edge τηλέφωνα βρίσκεται δεξιά σε σύγκριση με τα smartphones που τρέχουν Android.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να ανακοινωθεί το τηλέφωνο επίσημα στις 29 Μαρτίου. Αλλά αν η Samsung πραγματοποιήσει αυτή την κίνηση δεν θα είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία smartphone που θα το πράξει. Η LG έχει προσφέρει ισχυρές επιλογές προσαρμογής για onscreen πλήκτρα πλοήγησης και κάποια τηλέφωνα με φυσικά κουμπιά capacitive επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάξουν τις λειτουργίες τους.

Το Emotion UI της Huawei είναι ένα ακόμη παράδειγμα που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα συνδυασμό των κουμπιών πλοήγησης από τις τέσσερις πιθανές επιλογές. Τα  Galaxy S8 και S8+ της Samsung θα έρθουν σίγουρα με πολλές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της φημολογούμενης εικονικής βοηθού Bixby.

Επιπλέον, τα τηλέφωνα φαίνεται να τρέχουν την τελευταία έκδοση Android Nougat και έχουν GB μνήμης RAM και τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 835 SoC της Qualcomm. Αναμένεται να έχουν οθόνες 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών Quad HD και  64GB εσωτερική μνήμη, καθώς και η πιστοποίηση IP68 για το νερό και τις ζημιές από την σκόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS