ΑρχικήUpdatesGalaxy S7 Active: Έρχεται σε Android 7.0 Nougat

Galaxy S7 Active: Έρχεται σε Android 7.0 Nougat

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε η Samsung έχει προγραμματίσει την ενημέρωση των ναυαρχίδων της, Galaxy S7 και Galaxy S7 edge με Android 7.0 Nougat λογισμικό. Ωστόσο, ο κολοσσός αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα κατά την διαδικασία που τον ανάγκασαν να διακόψει την εγκατάσταση για λίγες ακόμα μέρες.Android

Η Samsung δεν είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που αντιμετωπίζει προβλήματα εγκατάστασης  του Nougat καθώς η Sony, η ZTE και η HTC έχουν επίσης διακόψει την εγκατάσταση λόγω απρόβλεπτων θεμάτων.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του SamMobile έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που παρουσιάζουν το Galaxy S7 Active να τρέχει σε 7.0 Nougat ενώ παράλληλα έχει ήδη λάβει πιστοποίηση WiFi. Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S7 Active πιθανότατα να είναι το επόμενο smartphone της Samsung που θα τρέξει σε.

Όμως η AT & T προσφέρει το Galaxy S7 Active προς το παρόν αποκλειστικά σε πελάτες της πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάσταση θα αργήσει περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε. Λογικά η AT & T αυτή τη φορά επιθυμεί να διεξάγει περαιτέρω δοκιμές για να βεβαιωθεί ότι η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Να σημειώσουμε ότι τα ξεκλείδωτα smartphones λαμβάνουν πιο γρήγορα τις ενημερώσεις από τις μονάδες που προσφέρονται μέσω μεταφορών.

Εφόσον η Samsung έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση του  7.0 Nougat στις συσκευές τις που κυκλοφόρησαν το 2016 συνεχίζει και στις υπόλοιπες. Συγκεκριμένα, τα Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy S2 (LTE unlock), Galaxy A3 και Galaxy A8 φημολογείται ότι θα λάβουν την ενημέρωση μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Δεν μένει παρά να περιμένουμε λοιπόν !

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS