ΑρχικήinetΤι παρουσιάζει η ESET στο Mobile World Congress 2017

Τι παρουσιάζει η ESET στο Mobile World Congress 2017

H ESET συμμετέχει στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη (27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2017), όπου θα παρουσιάσει τις πρόσφατες λύσεις της ειδικά για πλατφόρμες business και mobile, την τελευταία της έρευνα καθώς και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΕ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της εταιρίας στο συνέδριο είναι διαθέσιμα στην ειδική σελίδα.ESET

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι νέες υπηρεσίες Threat Intelligence της ESET. Οι υπηρεσίες προβλέπουν και προειδοποιούν τις επιχειρήσεις για κινδύνους που τις απειλούν σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας τους ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία για να προσαρμόζονται σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών. Στοχευμένες επιθέσεις, προηγμένες επιθέσεις APTs, zerodays και botnet, συμπεριλαμβάνονται στην ανάλυση των υπηρεσιών Threat Intelligence. Επιπλέον, οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε ομάδες ασφάλειας μεγάλων οργανισμών και επιχειρησιακών κέντρων ασφάλειας (Security Operation Centers) για την ανάλυση συγκεκριμένων ειδών κακόβουλου λογισμικού και την παροχή εξειδικευμένων πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία και τις επιπτώσεις τους.

Στην τελευταία έρευνα της ESET, σημαντική θέση κατέχει το θέμα των απειλών σε κινητές συσκευές και, συγκεκριμένα, το ransomware που επιτίθεται στην πλατφόρμα Android κρυπτογραφώντας αρχεία και κλειδώνοντας την οθόνη. Οι ερευνητές της ESET θα παρουσιάσουν ένα white paper με τα τελευταία στοιχεία, ενώ ο Chief Technology Officer της ESET, Juraj Malcho, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα στο συνέδριο. Σε σχετική του δήλωση ανέφερε «Κάθε χρόνο παρατηρούμε τη σταδιακή αύξηση της απειλής αυτής, γενικά σε όλες τις πλατφόρμες και πιο συγκεκριμένα στις κινητές συσκευές. Παρόλα αυτά, οι χρήστες ακόμη δεν προστατεύουν τον εαυτό τους σωστά, ούτε αφιερώνουν την πρέπουσα προσοχή στην υπεύθυνη online συμπεριφορά».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τα αποτελέσματα της έρευνας στα σχετικά blogposts «Android ransomware spreads further, with new methods in its toolbox», «Security by design for mobile device manufacturers» και «Indirect damage: Why service providers should care about customer security» στο ειδησεογραφικό portal WeLiveSecurity.com

Ένα άλλο βασικό σημείο όπου θα εστιάσει η ESET στη Βαρκελώνη θα είναι ο ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα παρουσιαστούν ευρήματα από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την IDC για λογαριασμό της σε ESET σε ιθύνοντες του χώρου της πληροφορικής από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αναφορικά με την προστασία των δεδομένων και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

«Η ασφάλεια των δεδομένων είναι ένα βασικό στοιχείο του κανονισμού της ΕΕ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να μεριμνούν για την επαρκή προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οι λύσεις και η τεχνολογία της ΕSET είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν τις κύριες πτυχές των απαιτήσεων αυτών της ΕΕ», αναφέρει ο Palo Balaj, Head of EMEA Business Development της ΕSET, ο οποίος θα βρίσκεται επίσης στο περίπτερο της ΕSET στο συνέδριο.

Μεταξύ άλλων κορυφαίων στελεχών της ΕSET, ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer, και ο Miroslav Mikus, EMEA Sales and Marketing Director, θα είναι διαθέσιμοι για συναντήσεις.

Για τους συμμετέχοντες από το χώρο των επιχειρήσεων, ο Juraj Malcho, CTO της ESET θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ασφάλειας στο ειδικά σχεδιασμένο Networking Event της ΕSET την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ώρες 16.00-18.00, στο MWC Networking Garden 3/5.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS