ΑρχικήinetΟι πωλήσεις της Samsung ανεβαίνουν κατακόρυφα!

Οι πωλήσεις της Samsung ανεβαίνουν κατακόρυφα!

Παρά την ανάκληση του Galaxy Note 7 μετά το σκάνδαλο ανάφλεξης του η Samsung κατάφερε να πετύχει το καλύτερο τρίμηνο των τελευταίων τριών χρόνων. Τα κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 50% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.Samsung

Συγκεκριμένα, κατέγραψε 7.920.000.000 $ στα λειτουργικά κέρδη κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2016 κυρίως λόγο της μνήμης V-NAN και της OLED οθόνης. Ένα άλλος παράγοντας αυξήσεις των κερδών είναι και οι πωλήσεις των  Galaxy S7 and S7 edge καθώς και των πιο μετρίων προδιαγραφών συσκευών. Ο κολοσσός καταγράφει κάθε χρόνο αύξηση κερδών κατά 4%.

Η Samsung ανέφερε επίσης ότι οι καταναλωτές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πιο ακριβές UHD τηλεοράσεις ενώ η νοτιοκορεάτικη εταιρεία προβλέπει ότι με παρόμοιο ρυθμό θα κυλήσουν και τα επόμενα τρίμηνα.

Η Samsung αναμένεται να συνεχίσει τις εργασίες πάνω στον εξοπλισμό των smartphones με καινοτόμα στοιχεία και λογισμικό το 2017. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί επίσης στην ασφάλεια των καταναλωτών έχοντας ήδη ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα για τον έλεγχο των μπαταριών στις επερχόμενες συσκευές.

Αν και η παγκόσμια αγορά smartphones υποστηρίζεται ότι θα επιβραδύνει φέτος η Samsung αναμένει νέες υπηρεσίες όπως τεχνίτη νοημοσύνη (AI) για να διαφοροποιηθούν τα προϊόντα της εταιρείας από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς. Πράγματι πολλές είναι οι κατασκευαστικές που σκοπεύουν να εξοπλίσουν τις ανερχόμενες ναυαρχίδες τους με AI συμπεριλαμβανομένης της LG και της Nokia.

Η Samsung αναμένει οι νέες τις ναυαρχίδες να κυριαρχήσουν στην αγορά ενώ οι πιο μετρίων προδιαγραφών συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που συναντήσαμε στο παρελθόν σε συσκευές υψηλής ποιότητας της εταιρείας. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εταιρεία θα αυξήσει τις αποστολές των Galaxy A και J σειρών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS