ΑρχικήinetΤο ασταμάτητο Nokia 6!

Το ασταμάτητο Nokia 6!

Την προηγούμενη εβδομάδα το Nokia 6 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα, μετά την καταγραφή του στο JD.com να φτάνει πάνω από 1 εκατομμυρίου. Το smartphone πωλήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό και ο online λιανοπωλητής έχει ετοιμάσει μια δεύτερη πώληση στις 26 Ιανουαρίου.

nokia

Με μόλις δύο μέρες να έχουν μείνει μέχρι να ξεκινήσει η δεύτερη πώληση flash, το Nοkia 6 έχει ήδη καταγράψει 1,4 εκατομμύρια εγγραφές, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για να πάρουν στα χέρια τους το νέο smartphone. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ζήτηση για αυτό το Android-running Nοkia phone, εκθέσεις από την Κίνα δήλωσαν ότι μόνο 10.000 μονάδες τέθηκαν προς πώληση την περασμένη εβδομάδα.

Το τηλέφωνο δεν έλαβε αύξηση τιμής και οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν το Nokia 6 στην τιμή των $ 245. Το smartphone λανσαρίστηκε στην Κίνα πρώτα, ως αποκλειστική πώληση του JD.com, αλλά αναμένεται να φτάσει και σε άλλες αγορές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μόνο η μαύρη παραλλαγή είναι διαθέσιμη σε αυτό το σημείο, αλλά έχουμε δει τις εκθέσεις της Nοkia η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση ασημί επίσης. Ως συνήθως οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν μια αμοιβή $ 9 για να κάνουν κράτηση σε μια συσκευή, το ποσό αφαιρείται από την τιμή του τηλεφώνου κατά την αγορά της συσκευής.

Το Nokia 6 προσφέρει ικανοποιητικές προδιαγραφές για την τιμή των $ 245, δηλαδή έχει οθόνη 5,5 ιντσών με 1080 x 1920 pixel και 4GB μνήμης RAM. Τρέχει έναν Qualcomm Snapdragon 430 επεξεργαστή με οκταπύρηνο 1.4GHz CPU, σε συνδυασμό με μια Adreno 505 graphics processing unit.

Η εσωτερική χωρητικότητα φτάνει τα 64GB, με την ευχέρεια επέκτασης και σε 256GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Το Nokia 6 ενσωματώνει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και dual-SIM υποστήριξη. Η πίσω κάμερα είναι 16MP με dual-LED flash και δυνατότητες PDAF, ενώ η μπροστινή είναι 8MP. Αντλεί ισχύ από μία μπαταρία 3,000mAh και τρέχει το Android 7.0 Nougat.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS