ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα Android Wear 2.0 smartwatches της Google

Γνωρίστε τα Android Wear 2.0 smartwatches της Google

Η Google έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι wearable συσκευές της που θα τρέχουν σε Android Wear 2.0 λογισμικό πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2017. Επιπλέον ο κολοσσός έχει αναλάβει και την εποπτεία ορισμένων Nexus smartwatches.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα , έγκυρες πηγές αποκαλύπτουν ότι οι  Android Wear 2.0 συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 9 Φεβρουαρίου, την ίδια δηλαδή περίοδο που θα ανακοινωθούν και δύο νέα LG smartwatches, τα Watch Sport και Watch Style. Και τα δύο smartwatches αποτελούν καρπό της συνεργασίας της LG με την Gοogle. Όπως είναι λογικό θα τροφοδοτούνται από Android Wear 2.0 και θα διαθέτουν Gοogle Assistant integration.

Όσοι από σας επιθυμείτε να αγοράσετε το πρώτο smartwatch της Gοogle θα είστε στην ευχάριστη θέση να διαλέξετε μεταξύ των LG Watch Sport και Watch Style πληροφορίες για  τα οποία έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Ας ρίξουμε μια ματιά όμως στα δύο smartwatches.

Τα  LG Watch Sport και Watch Style είναι δύο εντελώς διαφορετικά smartwatches όχι μόνο από τεχνικής αλλά και από σχεδιαστικής άποψης. Συγκεκριμένα, το Watch Sport αποτελεί μια καλύτερη συσκευή καθώς διαθέτει οθόνη 1,38-ιντσών οθόνη με 480 x 480 pixel, 768MB RAM, και 430 mAh μπαταρία. Από την άλλη, το Watch Style προσφέρει μια μικρότερη οθόνη 1,2 ιντσών με 360 x 360 pixel ανάλυση. Επιπλέον, η wearable συσκευή αυτή έχει 512MB μνήμη RAM και 240 mAh μπαταρία.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο συσκευές της LG θα διαθέτουν crown buttons αλλά στο  LG Watch Sport θα συναντήσουμε και δύο επιπλέον κουμπιά στη δεξιά πλευρά.

Δε μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε την επίσημη πρεμιέρα τους στην αγορά για να τα αποκτήσουμε!

Google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS