ΑρχικήinetΣυνεργασία της LG με Google και Amazon!

Συνεργασία της LG με Google και Amazon!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ραντεβού μας η LG βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημα παρουσίαση της τελευταίας της ναυαρχίδας, το πολυαναμενόμενο G6 smartphone. Η εταιρεία αποφάσισε η παρουσίαση να φιλοξενηθεί στην Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου και το σλόγκαν αυτής είναι “See more, Play more”. LG

Όσο η μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται σχετικά με το νέο τηλέφωνο με την πιο πρόσφατη να προέρχεται από το Business Korea που ισχυρίζεται ότι η LG  πρόκειται να συνεργαστεί με την Google και την Amazon με σκοπό την ενσωμάτωση της εικονικής βοηθού,Google Assistant και Alexa, στις συσκευές της.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι το G6 θα περιλαμβάνει την Google Assistant ενώ ανερχόμενα smartphones της LG θα εξοπλιστούν με την Alexa, την εικονική βοηθό της Amazon. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλές συσκευές, όπως το Mate 9 της Huawei, είναι ήδη εξοπλισμένες με την Alexa καθώς επίσης και ένας μεγάλος αριθμός LG συσκευών (ψυγεία) καθιστώντας έτσι την εγκατάσταση της σε κινητές συσκευές ακόμα πιο εύκολη. Το γεγονός αυτό δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η Amazon αποτελεί το αστέρι του CES 2017 αν και δεν έχει ανακοινώσει φέτος νέα προϊόντα.

Η Google Assistant προς το παρόν εμφανίζεται αποκλειστικά σε Pixel και Pixel XL smartphones γεγονός που καθιστά λίγο απίθανο για την Google να εγκαταλείψει την αποκλειστικότητα της εικονικής βοηθού της αλλά απ’ ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Αν λοιπόν η Google αποφασίσει να συνεργαστεί με κάποια άλλη κατασκευαστική εταιρεία η LG  θα αποτελούσε την καταλληλότερη επιλογή δεδομένου ότι είναι ο δημιουργό του Nexus και πρόκειται να κατασκευάσει τα ανερχόμενα Google smartwatches που θα τρέχουν σε Android Wear 2.0.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS