ΑρχικήinetΗ κονσόλα Nintendo Switch θα έρθει στις 3 Μάρτη με κόστος $300

Η κονσόλα Nintendo Switch θα έρθει στις 3 Μάρτη με κόστος $300

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει την νέα κονσόλα Switch στις 3 Μαρτίου 2017 για $299.99, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας στο Τόκιο.

switch

Η κονσόλα  είναι υπό τη μορφή ενός tablet που μπορεί να συνδέεται με μια τηλεόραση και περιλαμβάνει ένα ζεύγος από τα αποσπώμενους ελεγκτές “JoyCon”. Κάθε ένας από αυτούς περιλαμβάνει αισθητήρες κίνησης και ανάδρασης. Η οθόνη του tablet θα έχει λειτουργία αφής. Ένας από τους ελεγκτές JoyCon θα έχει ένα κουμπί για screenshots ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τις επιτυχίες σας και με μελλοντική προοπτική να έχει και καταγραφή βίντεο. Θα έχει επίσης μία κάμερα υπερύθρων για την ανίχνευση της κίνησης του χεριού ενός παίκτη.

Η κονσόλα Switch θα περιλαμβάνει 32 GB εσωτερική μνήμη, η οποία μπορεί να επεκταθεί με κάρτες Micro SDXC. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε λειτουργία tablet θα κυμαίνεται 2,5 έως 6 ώρες, ανάλογα με το παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Nintendo. Για παράδειγμα, το Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο θα έρθει και αυτό για την κονσόλα Switch στις 3 Μαρτίου, θα καταναλώσει την μπαταρία σε περίπου 3 ώρες.

Αυτός είναι όλες τις πληροφορίες ότι η Nintendo αποκάλυψε στην ωριαία παρουσίαση της, η οποία ήταν σε livestreamed σε όλο τον κόσμο. Αφιέρωσε το υπόλοιπο χρόνο της παρουσίασης για τα παιχνίδια που έρχονται στην πλατφόρμα. Ανέφερε ότι συνολικά, περίπου 80 παιχνίδια είναι σήμερα σε εξέλιξη για το Switch.

Μεριά από αυτά θα είναι τα: Super Mario Odyssey, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, Xenoblade 2, Dragon Quest XI, Minecraft και άλλα.

Επίσης προγραμματιστές παιχνιδιών από την Ευρώπη που ήταν στη εκδήλωση ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι Skyrim θα είναι έτοιμο για την νέα κονσόλα και η Electronic Arts υποσχέθηκε ένα παιχνίδι FIFA.

Η Nintendo είπε επίσης ότι θα παρέχει online gameplay με χρέωση μέσω μιας μηνιαίας υπηρεσίας. Θα είναι δωρεάν στο λανσάρισμα, αλλά από το φθινόπωρο θα πρέπει να πληρώσετε. Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν ένα ρετρό παιχνίδι από το σύστημα Nintendo Entertainment και από το Super Nintendo Entertainment System libraries.

Τα διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα κάνουν προεγγραφές αγοράς της εν λόγω κονσόλας με τιμή διαφορετική από τα $299.99 δολάρια. Αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει στην Ελληνική αγορά όσο αναφορά την τελική τιμή αγοράς.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS