ΑρχικήinetΤα Huawei Nova έρχονται σε νέο χρώμα.

Τα Huawei Nova έρχονται σε νέο χρώμα.

Η Huawei φέτος είχε ανακοινώσει την νέα σειρά smartphones που προσφέρουν ικανοποιητικές προδιαγραφές και αρκετά κομψό σχεδιασμό. Ο λόγος για τα Huawei Nova και Nova Plus που φαίνεται να έχουν τραβήξει αρκετά την προσοχή του κοινού.Huawei

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα η εταιρεία αποφάσισε να εισάγει μια νέα παραλλαγή χρώματος για τους καταναλωτές της Κίνας.

Κατά την παρουσίαση τους τα  Ηuawei Nova και Nova Plus προσφέρονταν σε τρία διαφορετικά χρώματα: το Prestige Gold, το  Mystic Silver και το Titanium Grey. Η νέα παραλλαγή χρώματος θα ονομάζεται Obsidian Black , θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα προσφέροντας μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση μέσω του σκούρου μαύρου. Δεν είναι το μόνο τηλέφωνο που επιλέγει να κυκλοφορήσει η Ηuawei σε Obsidian Black καθώς την ίδια απόχρωση συναντάμε και στο Ηuawei Mate 9.

Η νέα παραλλαγή χρώματος ανακοινώθηκε στις 25 Δεκεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμη στην Κίνα χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η κυκλοφορία του και στις υπόλοιπες χώρες ενώ η τιμή του παραμένει ίδια με των υπόλοιπων smartphones της σειράς.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο νέο Huawei Nova .

Διαθέτει οθόνη  IPS LCD 5 ιντσών με 1080p ανάλυση και 3GB μνήμη RAM. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,020mAh και τρέχει σε Qualcomm’s Snapdragon 625 επεξεργαστή με 32GB εσωτερική μνήμη, επεκτάσιμη έως 128GB μέσω κάρτας microSD. Διαθέτει πίσω κάμερα 12MP με αυτόματη εστίαση και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι 8MP με f/2.0 διάφραγμα ενώ η συσκευή διαθέτει και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τρέχει σε Android 6.0 Marshmallow λογισμικό με EMUI 4.1.

Το Ηuawei Nova Plus διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη  5,5 ιντσών και κάμερα 16MP.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS