ΑρχικήinetΗ Microsoft στην κορυφή της αγοράς το 2017

Η Microsoft στην κορυφή της αγοράς το 2017

Η Microsoft , για όσους από εσάς πιθανότατα δεν γνωρίζουν,  νωρίτερα αυτό το έτος αγόρασε το LinkedIn για 26.200 εκατομμύρια $, μια επιχειρηματική κίνηση που αν και από πολλούς θεωρήθηκε παρακινδυνευμένη απέδειξε το ακριβώς αντίθετο θέτοντας τον κολοσσό στην κορυφή της λίστας των εταιρειών τεχνολογίας εφόσον το μελλοντικό κέρδος της υπολογίζεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια.Microsoft

Ο γνωστός αναλυτής  Michael Markowski προβλέπει μεγάλες τις πιθανότητες η Micrοsoft να ξεπεράσει σε έσοδα τους τεχνολογικούς  κολοσσούς Google και Apple και να κατακτήσει την πρώτη θέση το 2017.

Την δεδομένη στιγμή η κατάταξη έχει ως εξής: H Apple βρίσκεται στην πρώτη θέση με  $622.6 δις. Ακολουθεί η μητρική εταιρεία της Google, Alphabet, με $549.7 δις. Ενώ η Micrοsoft βρίσκεται στην τρίτη θέση με μόλις $489.3 δις. «Οι μετοχές της Micrοsoft αποτελούν τον βασικό πυρήνα της άκαρπης οικονομικής εξέλιξης της οπότε η απόκτηση του LinkedIn θα εκτόξευση τα κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναλυτής. Επιπλέον τονίζει ότι η επιχειρηματική αγορά αυτή θα αναδείξει την Micrοsoft ηγέτη στον κλάδο του Social Investing Community (SIC).

Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει εν μια νυκτί καθώς μέχρι το 2025 η συγκεκριμένη βιομηχανία θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί κατά πολύ οπότε τα αποτελέσματα του  παντρέματος  του LinkedIn με την Micrοsoft αναμένεται να φανούν μακροπρόθεσμα.

Να σημειώσουμε ότι η Micrοsoft σήμερα αποτελεί την πιο υποτιμημένη από τις τέσσερις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου κάτι που ενδείκνυται να αλλάξει με την αύξηση του κέρδους της στην αγορά.

Συμπερασματικά, παρά την δυσπιστία πολλών η κίνηση της Micrοsoft μόνο λανθασμένη δεν θεωρείται καθώς αποτελεί το όπλο της απέναντι στους ισχυρούς αντιπάλους της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS