ΑρχικήinetWindows 10 ROMs για το Lumia 950 XL με FFU firmware

Windows 10 ROMs για το Lumia 950 XL με FFU firmware

Τα FFU firmware περιέχουν προ-εγκατεστημένα Windows 10 σε συστήματα ARM και υπόσχονται να “κάτσουν” στα Windows 10 Out-Of-Box μετά το flash. Τα firmware που κυκλοφορούν είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και δεν απαιτούν περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά σας για να κάνετε τα Windows 10 να λειτουργούν στη συσκευή σας.

Οι εικόνες που παρέχονται περιέχουν μόνο τα πιο πρόσφατα Windοws 10 από το κανάλι ARM Insider Fast build στην Αγγλική (Ηνωμένες Πολιτείες). Φυσικά μετά μπορείτε να εγκαταστήσετε όποια πακέτα γλωσσών θέλετε από τα Windows.windows 10

Αυτές οι εικόνες δεν περιέχουν το Windοws 10 Mobile, και το flash θα διαγράψει το Win 10 Mobile εντελώς από τη συσκευή σας. Οπότε καλό θα ήταν να κρατήσετε κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για κάθε περίπτωση.

Με τα FFU firmware μπορείτε να κάνετε μια εγκατάσταση των Windοws 10 χρησιμοποιώντας όλο τον χώρο eMMC των 32GB.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες για το flash πριν περάσετε το FFU firmware στη συσκευή σας, καθώς απαιτείται ένα ειδικό βήμα για να διασφαλιστεί ότι τα Windows 10 θα λειτουργούν σωστά στη συσκευή σας.

Το project κυκλοφόρησε πρόσφατα εικόνες των Windοws 10 σε ARM για το Lumia 950 XL. Το LumiaWOA διαθέτει το firmware που χρειάζεστε και μπορείτε να το κατεβάσετε για να εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το WPinternals. Η εγκατάσταση των Windοws 10 Mobile θα αντικατασταθεί.

Έτσι αν έχετε κάποιο Lumia 950 XL μπορείτε να δοκιμάσετε το hack.

_______________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS