ΑρχικήinetΝέα VR app φτάνουν στο Play Store για το Daydream VR Headset

Νέα VR app φτάνουν στο Play Store για το Daydream VR Headset

home-phones-min-app

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σημερινή έναρξη του νέου Google Daydream Headset, η Google έκανε διαθέσιμη μια σειρά από νέα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και VR εμπειρίας μέσω του Google Play app store.

Ορισμένα νέα app του Google Daydream View που θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της συσκευής, περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο VR-style, το Google Street View, διαδραστικές εφαρμογές από το BBC και άλλα, καθώς και το επίσημο app του Daydream που απαιτείται, για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Headset με το συμβατό Android smartphone σας.

  • Το CNN VR παρουσιάζει μια συσκευή αναπαραγωγής βίντεο τύπου VR που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τόσο 2D βίντεο σε μια εικονική μεγάλη οθόνη όσο και βίντεο 360 μοιρών που μπορείτε να εξερευνήσετε από οποιαδήποτε γωνία
  • Το Google Street View σας επιτρέπει να εξερευνήσετε απομακρυσμένες (ή κοντινές) τοποθεσίες μέσω των Street View καμερών της Google
  • Το Fanastic Beasts είναι ένα συμβατό app της ταινίας της Warner Bros, που σας επιτρέπει να «συναντήσετε και να αλληλεπιδράσετε με τα τέρατα της ταινίας».
  • Το Guardian VR θα σας οδηγήσει σε εικονικές περιηγήσεις σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αποχέτευσης του Λονδίνου.
  • Το Turning Forest είναι μια διαδραστική ιστορία από το BBC.
  • To Mekorama VR είναι ένα παιχνίδι παζλ που σας επιτρέπει να λύσεte τα επίπεδα με τη χρήση του Daydream και του controller.
  • Το Hunter Gate VR είναι ένα arcade / shooter παιχνίδι για το VR Headset.

daydream-vr-headset

 

Το Daydream φέρνει υψηλής ποιότητας εικονική πραγματικότητα (VR) στα Daydream-ready τηλέφωνα. Με την εφαρμογή Daydream, μπορείτε να ξεκινήσετε την αγαπημένη σας εμπειρία εικονικής πραγματικότητας και να περιηγηθείτε σε μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή από εφαρμογές και παιχνίδια. Εξερευνήστε νέους κόσμους και παίξτε τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια που σας βάζουν στο επίκεντρο της δράσης.

Χαρακτηριστικά της επίσημης εφαρμογής Daydream περιλαμβάνουν:

  • Set up για ένα Daydream-ready ακουστικό και controller
  • Αναζήτηση και εγκατάσταση εφαρμογών on-the-go ή σε VR
  • Ξεκινήστε την αγαπημένη σας εμπειρία Daydream

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS