ΑρχικήinetΗ νέα σειρά emojis είναι εδώ!

Η νέα σειρά emojis είναι εδώ!

Τα emojis αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις και τα συναισθήματα μας στην διαδικτυακή επικοινωνία μας. Το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών απέναντι στην μόδα αυτή οδήγησε τις εταιρείες στην συχνή αναβάθμιση της εφαρμογής, με πιο πρόσφατη την κυκλοφορία του Unicode 10.emojis

Η EmojiPedia δημοσίευσε πρόσφατα μια λίστα από 51 νέα emojis που θα συμπεριληφθούν στο Unicode 10 το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017 και θα χρεισιμοποιηθεί απο τους κολοσσούς Apple, Google και Microsoft. Μερικά από τα νέα emojis είναι μια καμηλοπάρδαλη, ένα  κουλουράκι, ένα βαμπίρ, μια σόδα / milkshake, μια πίτα και μια ζέβρα. Η κοινοπραξία όμως δημιούργησε και σύμβολα που έδιναν έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα παρουσιάζοντας πτυχές του πολιτισμού και της ανθρώπινης φύσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θηλασμός, ένα “Shhh” πρόσωπο, ένας γενειοφόρος άνδρας και μια γυναίκα με μαντίλα.

Αναμφίβολα, τα emojis προσώπων είναι τα πιο διαδεδομένα αλλά η EmojiPedia αναφέρει πως τα είδη διατροφής έχουν αρχίσει να έχουν μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται η εισαγωγή των emojiis καρύδα, μπρόκολο και σάντουιτς.

Όπως ακριβώς το emoji βρέφος δεν έχει φύλο έτσι και το παιδί, ο ενήλικας και ο υπερήλικας δεν θα διαθέτουν γένος. Στο Unicode 10 θα περιλαμβάνεται επίσης ένα emoji δεινοσαύρου το οποίο έχει δυο πιθανά σενάρια σχεδιασμού. Επιπλέον, η νέα αναβάθμιση emojis εισάγει και κάποιες νέες δραστηριότητες όπως σάουνα, αναρρίχηση και γιόγκα.

Δυστυχώς για εσάς που περιμένετε να χρησιμοποιήσετε στην συνομιλία σας ένα αμύγδαλο, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, ένα πρόσωπο με λάμπα ή το κεφάλι χτυπώντας στον τοίχο σε αυτή την έκδοση δεν θα τα βρείτε καθώς δεν συμπεριλήφθηκαν στον προτεινόμενο κατάλογο.

[su_carousel source=”media: 150436,150438,150439,150440″ limit=”10″ custom” target=”blank” width=”800″ height=”360″ items=”1″ title=”no” arrows=”no”]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS