ΑρχικήinetΈρχεται το iPhone 10 ;

Έρχεται το iPhone 10 ;

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες η Apple  έχει προγραμματίσει την επόμενη κυκλοφορία της νέας έκδοσης του IPhone 6 το οποίο θα λέγεται IPhοne 6 SE σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το iPhοne 7 θα το παρουσιάσει τον επόμενο χρόνο γιορτάζοντας παράλληλα τα δέκατα γενέθλια της συσκευής.iPhone 10

Ενώ περιμένουμε λοιπόν το επονομαζόμενο iPhοne 6 SE  η Apple προς έκπληξη όλων αποφασίζει η καινούρια εκδοχή του iPhone να λέγεται iPhοne 7 κάνοντας μας να αναρωτηθούμε πως θα βαφτίσει τελικά την εορταστική έκδοση που θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Χρειάζεται όμως τελικά τόση σκέψη ;

Την απάντηση μας δίνει ο Timothy Arcuri ο οποίος τονίζει πως προφανώς η καινούρια έκδοση θα λέγεται iPhοne 10. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία επιλέγει να παραβλέψει τις εκδόσεις  iPhοne 7s, iPhοne 8, iPhοne 8s, iPhοne 9, και iPhοne 9s. Φυσικά η παράβλεψη αυτή δεν μας ενοχλεί καθώς ποια άλλη ονομασία θα ταίριαζε περισσότερο σε μια συσκευή που γιορτάζει τα δέκατα γενέθλια της Apple.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της υπόθεσης είναι πως ο ερχομός του iPhοne 10 θα απογειώσει τις πωλήσεις της εταιρείας , με το iPhone 7  να προετοιμάζει ήδη το έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες iPhοne θα μπορούν  να κάνουν αναβάθμιση των  iOS10.

Ο οικονομικός αναλυτής από την πλευρά του πιστεύει πως το iPhοne7  δεν θα έχει αρκετές πωλήσεις με το iPhοne 10 να ετοιμάζεται για πρεμιέρα.  Το κοινό θα προτιμήσει να παραμείνει  μια έκδοση δύο χρόνων μέχρι την κυκλοφορία του iPhοne 10 με σκοπό να εξοικονομήσει χρήματα.

Ο ερχομός του iPhοne 10  σίγουρα προκαλεί μεγάλη αίσθηση τόσο στους λάτρεις της συσκευής όσο και στο ευρύτερο κοινό. Καλό είναι όμως να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας γιατί είναι ακόμα νωρίς και η Apple συνηθίζει τακτικά να μας ξαφνιάζει. Μένει λοιπόν να δούμε εάν η εταιρεία θα ακολουθήσει την τακτική της Samsung  παραβλέποντας την κυκλοφορία προγραμματισμένων συσκευών με σκοπό την ανάδειξη της επικρατέστερης.i-phone

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS