ΑρχικήinetNVIDIA: Νέα έκδοση GeForce 375.63.

NVIDIA: Νέα έκδοση GeForce 375.63.

Η NVIDIA  μόλις ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του νέου GeForce graphics 375.63 version πακέτου της που απευθύνεται περισσότερο στα GPU μοντέλα της και έρχεται να αντικαταστήσει το ΝVIDIΑ GeForce  375.63 το οποίο πιθανόν να εμφάνιζε ορισμένα σφάλματα.nvidia

Αναλυτικά, η παρούσα έκδοση έρχεται  να επιλύσει ένα ζήτημα το οποίο αναφέρεται συγκεκριμένα σε χρήστες οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα Window 10. Πάντως η έκδοση αυτή παραμένει το Game Ready driver για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όπως το Battlefield 1, Civilization VI και  Titanfall 2.

Για να ανακαλύψετε όμως τα πλεονεκτήματα του νέου driver  θα πρέπει αρχικά να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Πρώτα πρέπει να αποθηκεύσετε το κατάλληλο πακέτο που ταιριάζει στον υπολογιστή σας και να κλείσετε όλα τα προγράμματα και τις διάφορες ενέργειες που πιθανά να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αναβάθμιση.

Επιπλέον, ας λάβουμε υπόψιν μας πως η NVIDΙΑ έχει προσφέρει ορισμένα downloadable  files τα οποία είναι συμβατά με τις 32 και το 64 εκδόσεις των Windows 7, 8, 8.1 kai 10  τόσο για desktop όσο και για notebook.

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πρόσφατα αποθηκευμένο εκτελέσιμο, περιμένετε να εγκατασταθούν όλα τα αρχεία που απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται, και ακολουθήστε όλα τα τελικά βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη αναβάθμιση.

Σε τελικό στάδιο σιγουρευτείτε πως θα κάνετε αναβάθμιση του υπολογιστή σας η έστω αφήστε τον οδηγό  να κάνει την αναβάθμιση για εσάς έτσι ώστε όλες οι αλλαγές να τεθούν σε ισχύ σωστά.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να κατεβάστε το ΝVIDΙΑ GeForce Graphics 375.63 , να το  εγκαταστήστε και εμείς θα σας ενημερώσουμε για πιθανή ανακοίνωση καινούριας έκδοσης του GeForce.ΗΦ

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS