ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε η έκδοση 5.1.8 του VirtualBox

Κυκλοφόρησε η έκδοση 5.1.8 του VirtualBox

Πριν από λίγο, η Oracle ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα δύο νέων ενημερώσεων συντήρησης για το open-source και cross-platform λογισμικό VirtualBox. Πρόκειται για τις εκδόσεις εκδόσεις 5.1.8 και 5.0.28.

virtualbox

Το VirtualBox 5.1.8 περιέχει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των GNU/Linux, Mac OS X και Microsoft Windows.

Ενδεικτικά, η νέα έκδοση υποστηρίζει τη χρήση Audio Queues για Mac OS X hosts, την ικανότητα να αναλύει τους port-forwarding κανόνες που περιέχουν slashes (πλάγιους καθέτους), καλύτερο χειρισμό πληκτρολογίου για τους Windows και Mac OS X υπολογιστές , καθώς και βελτιωμένη υποστήριξη για τη διαγραφή στιγμιοτύπων.

Επίσης το VirtualBοx 5.1.8 διορθώνει την προετοιμασία των SAS controllers, έχει προσθέσει την Python 3 και παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη για τους πυρήνες 4.8 και 4.7 του Linux 4.8 και 4.7.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα εκτελέσιμα αρχεία αναβάθμισης του VirtualBοx 5.1.8 για GNU/Linux, Mac OS X και Microsoft Windows από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές του VirtualBοx 5.0.28 μπορείτε να δείτε εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS