ΑρχικήHow ToComparium : Δοκιμάστε το site σας σε διαφόρους browsers και OS

Comparium : Δοκιμάστε το site σας σε διαφόρους browsers και OS

Έχετε ιστοσελίδα ή blog? Με το Comparium μπορείτε να δοκιμάστε δωρεάν, πως φαίνεται η ιστοσελίδα σας σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και σε λειτουργικά συστήματα.

Αν έχετε κάποιον ιστότοπο ή blog ή γενικότερα δημιουργείτε ιστοσελίδες για πελάτες σας, καλό είναι να ελέγχετε πως αυτοί εμφανίζονται σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Το Comparium μπορεί να κάνει την δουλειά για εσάς, με ένα απλό κλικ, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα σωρό προγράμματα και λειτουργικά.

Μεταβείτε στον ιστότοπο Comparium.app και πληκτρολογήστε τη URL διεύθυνση της σελίδας που θέλετε να ελέγξετε. Επιλέξτε κάποιο ή όλα τα λειτουργικά συστήματα και κάποιο ή όλα τα διαθέσιμα προγράμματα περιήγησης και κάντε κλικ στο πλήκτρο “TEST”. Θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου θα εμφανίζονται όλες οι ρυθμίσεις που επιλέξατε.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φορτωθούν όλα τα παράθυρα, ειδικά αν έχετε επιλέξει διάφορες διαμορφώσεις. Οποιεσδήποτε επιλογές δεν είναι διαθέσιμες είναι γκρι, για παράδειγμα, το Safari δεν τρέχει σε Linux, επομένως δεν μπορεί συνδυαστικά να επιλεγεί.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης από τη σελίδα αποτελεσμάτων, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.

Το Comparium υποστηρίζει σήμερα τους browsers Microsoft Internet Explorer 11.0, 8.0, Google Chrome 75.0, 74.0, 73.0, Mozilla Firefox 68.0, 67.0 και Safari 11.0. Από OS υποστηρίζει Windows 10, 7, Mac OS X Mojave, High Sierra και Linux.

Το Comparium σας κάνει πραγματική εξοικονόμηση χρόνου για τον έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των ιστοσελίδων σας. Δοκιμάστε τo.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS