ΑρχικήinetSamsung 256GB UFS με ταχύτητα ανάγνωσης στα 530MBps

Samsung 256GB UFS με ταχύτητα ανάγνωσης στα 530MBps

Samsung 256GB UFS: Η Samsung παρουσίασε μια κάρτα Universal Flash Storage (UFS) που διαθέτει ταχύτητα ανάγνωσης πέντε φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα μιας συμβατικής κάρτας MicroSD.

Η κάρτα Samsung 256GB UFS είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά εξωτερικής μνήμης αυτή τη στιγμή και με ταχύτητα ανάγνωσης στα 530MBps είναι ισοδύναμη με τους δίσκους solid-state drive (SSD) των 2,5 ιντσών, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας.Samsung 256GB UFS

Η εταιρεία αναφέρει ότι η κάρτα μπορεί να διαβάσει ένα βίντεο Full HD (5GB) σε 10 δευτερόλεπτα. Έτσι έρχεται να βοηθήσει εκείνους που δουλεύουν με βίντεο 3D εικονικής πραγματικότητας (VR) σε φωτογραφικές μηχανές, action cams, DSLR, και drones.

Η ταχύτητα εγγραφής είναι στα 170MBps, δύο φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών καρτών microSD, επιτρέποντας έτσι σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR για να σώσει 24 εικόνες (περίπου 1,120MB) μέσα σε 6 δευτερόλεπτα. Για την αποθήκευση των ίδιων δεδομένων σε παλαιότερες κάρτες η ίδια μηχανή χρειαζόταν 32 δευτερόλεπτα.

Επομένως, η κυκλοφορία της κάρτας UFS στα 256GB σαν εσωτερική μνήμη έχει σαν στόχο τα smartphones. Το project ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο και ξεκίνησε με ένα UFS χωρητικότητας 128GB, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.

Η κάρτα έρχεται επίσης σε μοντέλα των 128GB, 64MB και 32GB τα οποία θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS