ΑρχικήinetΔωρίστε χρήματα για να σωθεί ο Matt Damon από τον Άρη

Δωρίστε χρήματα για να σωθεί ο Matt Damon από τον Άρη

Η ταινία “The Martian” (Η Διάσωση) με τον διάσημο ηθοποιό Matt Damon ήρθε στις μεγάλες αίθουσες των κινηματογράφων περίπου πριν 10 ημέρες.

Το έργο είναι βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα του Andy Weir και πρόκειται για μία καθαρή επιστημονική φαντασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι ότι, όπως αποδεικνύεται, το σενάριο είναι τόσο πειστικό που κάποιοι θεωρούν ότι η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

matt Damon mars

Και φυσικά οι αετονύχηδες εκεί έξω δεν άφησαν μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάποιος με το όνομα Kyle Douglas M ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe ζητώντας χρήματα για να σώσει Matt Damon από τον Άρη.

rescue-matt-damon-from-mars

Διαβάζουμε με απόγνωση και σκεπτικισμό τι γράφει ο Douglas:
“Ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή είναι παγιδευμένος στον Άρη μετά από μια αποτυχημένη εξερεύνηση. Χρειαζόμαστε τον Ματ πίσω στη Γη, διαφορετικά δεν πρόκειται να είναι σε άλλη ταινία «Bourne».

Ο Ματ είναι επίσης ένας πιστός φίλος του άλλου μεγάλου Χολιγουντιανού ηθοποιού Ben Affleck που χρειάζεται την υποστήριξη του Matt Damοn, καθώς ο ίδιος περνά διαδικασία διαζυγίου. Αν αποτύχουμε να έρθει πίσω ο Matt θα μπορούσε να είναι καταστροφική στην Αμερικανική ζωή μας και θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ταινία αν δεν διασώσουμε τον Ματ”.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά δωρίσει χρήματα !

Η εκστρατεία του Kyle Douglas στο gofoundme έχει ως στόχο να μαζέψει 99 εκατομμύρια δολάρια (€ 87.000.000). Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει το εξευτελιστικό ποσό των $ 86 (€ 76). Όμως είναι πολύ καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που νοιάζονται για τη διάσωση Matt Damοn από τον Άρη.

Πάντως πέρα από την πλάκα και χωρίς να είμαστε σίγουροι αν λέει αλήθεια ο Douglas, στο τέλος αναφέρει ότι δεν θα οικειοποιηθεί τις τυχόν δωρεές αλλά θα τις δώσει στο Water.org όπου πρόκειται για μία εκστρατεία φιλανθρωπίας του Matt Damοn.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS