ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το νέο Skype στην έκδοση 6.10

Κυκλοφόρησε το νέο Skype στην έκδοση 6.10

Η Microsoft χρησιμοποίησε τα σχόλια των πελατών της για να βελτιώσει τα προϊόντα της, για άλλη μια φορά. Το να ακούς τον πελάτη είναι κάτι που σε κάνει να διαφέρεις και επιπλέον να προσφέρεις σωστές υπηρεσίες. Αυτή τη φορά η Microsoft ενημέρωσε το Skype το οποίο έφτασε αισίως στην έκδοση 6.10.

skype

Το Skype είναι η εφαρμογή που είναι πάντα ενεργή και κάνει την επικοινωνία με όλες τις επαφές σας πιο εύκολη από ποτέ.Μάθετε τα νέα των φίλων σας μέσω βιντεοκλήσεων, φωνητικών κλήσεων και άμεσων μηνυμάτων, όλα από την ίδια εφαρμογή. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε PC, Windows Phone, Mac, tablet, iPhone ή Android, το Skype σας κρατάει συνδεδεμένους και πάντα διαθέσιμους.

Κατεβάστε την νέα έκδοση

Πραγματοποίηση κλήσεων

Κλήσεις Skype προς χρήστες Skype Κλήσεις Skype προς χρήστες SkypeΚαλέστε οποιονδήποτε χρήστη του Skype δωρεάν, οπουδήποτε στον κόσμο.

Κλήσεις προς κινητά και σταθερά Κλήσεις προς κινητά και σταθεράΚαλέστε κινητά και σταθερά σε ολόκληρο τον κόσμο με χαμηλές χρεώσεις.

Ομαδικές κλήσεις Ομαδικές κλήσειςΣυγκεντρώστε μια μεγάλη ομάδα ατόμων σε μία κλήση – μπορείτε να προσθέσετε έως και 25 άτομα.

Αριθμός Skype Αριθμός SkypeΟι φίλοι σας καλούν έναν αριθμό κι εσείς απαντάτε από το Skype οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Προώθηση κλήσεων Προώθηση κλήσεωνΔεν είστε συνδεδεμένοι ή δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση; Απλά προωθήστε τις κλήσεις σας από το Skype σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

Ταυτότητα καλούντος Ταυτότητα καλούντοςΜην γίνετε ένας άγνωστος αριθμός… Επιτρέψτε στους άλλους να γνωρίζουν ότι τους καλείτε.

Skype To Go Skype To Go Καλέστε διεθνείς αριθμούς από οποιοδήποτε τηλέφωνο με τις χαμηλές χρεώσεις του Skype.

Κλήσεις Skype με ένα κλικ Κλήσεις Skype με ένα κλικΠραγματοποιήστε κλήσεις ενώ κάνετε πλοήγηση στο διαδίκτυο με ένα μόνο κλικ.

Βίντεο

Βιντεοκλήσεις μεταξύ δύο χρηστών Βιντεοκλήσεις μεταξύ δύο χρηστώνΠείτε τα νέα σας πρόσωπο με πρόσωπο.

Ομαδικές βιντεοκλήσεις Ομαδικές βιντεοκλήσεις Συγκεντρώστε μια ομάδα φίλων σας στην ίδια βιντεοκλήση.

Αποστολή μηνυμάτων

Βιντεομηνύματα ΒιντεομηνύματαΣτείλτε ένα ζωντανό μήνυμα που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε.

Αποστολή άμεσων μηνυμάτων Αποστολή άμεσων μηνυμάτωνΠείτε τα όλα γράφοντας – σχολιάστε τις τελευταίες εξελίξεις, οργανώστε ένα ταξίδι, συνεργαστείτε για ένα έργο – όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στείλτε μηνύματα SMS Στείλτε μηνύματα SMSΣτείλτε μηνύματα SMS σε φίλους με την ευκολία του πληκτρολογίου σας.

Φωνητικά μηνύματα Φωνητικά μηνύματαΕίστε πολύ απασχολημένοι για να μιλήσετε; Αφήστε το Skype να κρατήσει ένα μήνυμα εκ μέρους σας.

GroupMe GroupMe Μοιραστείτε μηνύματα, φωτογραφίες και την τοποθεσία σας από το κινητό σας.

Κοινή χρήση

Στείλτε αρχεία Στείλτε αρχείαΣτείλτε αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο οποιουδήποτε μεγέθους μέσω Skype. Απλά αποθέστε ή προσθέστε το αρχείο στη συνομιλία σας στο Skype.

Κοινή χρήση οθόνης Κοινή χρήση οθόνηςΜοιραστείτε την οθόνη του υπολογιστή σας με το άτομο με το οποίο μιλάτε.

Ομαδική κοινή χρήση οθόνης Ομαδική κοινή χρήση οθόνηςΜοιραστείτε τα νέα σας με όλους κάνοντας μια ομαδική βιντεοκλήση.

Στείλτε επαφές Στείλτε επαφέςΜοιραστείτε εύκολα μια επαφή, έναν αριθμό και ένα Όνομα Skype.

Περισσότερα

Facebook μέσω Skype Facebook μέσω Skype Στείλτε άμεσα μηνύματα στους φίλους σας στο Facebook ή καλέστε τους μέσω βιντεοκλήσης και δείτε τα τελευταία νέα σας στο Facebook μέσω του Skype.

Skype WiFi Skype WiFiΣυνδεθείτε στο διαδίκτυο σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο σημεία ασύρματης πρόσβασης παγκοσμίως.

Διαχείριση Skype Διαχείριση SkypeΈνα ενιαίο εργαλείο για δημιουργία λογαριασμών, κατανομή πίστωσης και εκχώρηση λειτουργιών.

Skype Connect Skype ConnectΠραγματοποιήστε κλήσεις Skype μέσω του υπάρχοντος ιδιωτικού τηλεφωνικού σας κέντρου (PBX), το οποίο είναι συμβατό με πρωτόκολλο SIP.

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS