ΑρχικήinetClassified: The Edward Snowden Story η ταινία για την ζωή του Snowden

Classified: The Edward Snowden Story η ταινία για την ζωή του Snowden

edward-snowdenClassified: The Edward Snowden Story θα ονομάζεται η ταινία που ετοιμάζεται για να μας περιγράψει την ζωή του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για τις διαρροές της NSA. Η ταινία-βιογραφικό θα παρουσιάζει την ιστορία της ζωής Snowden από τη στιγμή που κατετάγη στον αμερικανικό στρατό.

Η κινηματογράφηση θα πρέπει να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους και η πρώτη κυκλοφορία της αναμένετε κατά τον Σεπτέμβριο του 2014, εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, μέσω του The Pirate Bay.

Ο παραγωγός της ταινίας προσπαθεί να συγκεντρώσει περίπου 1.7 εκατομμύρια δοκάρια για τη χρηματοδότηση του έργου, σε μια προσπάθεια να την κρατήσει έξω από το Hollywood και έτσι να διατηρήσει τον δημιουργικό έλεγχο.

Αναφέρει επίσης ότι δεν θέλει να καταλήξει με μια ταινία σαν το “The Fifth Estate”, η οποία αντιμετωπίζει το WikiLeaks σαν σκάνδαλο και επέκρινε τον Julian Assange, επειδή δημοσίευσε τα έγγραφα του Manning.

Η αναζήτηση κεφαλαίων για την ταινία δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα αφού ο παράγωγος της αναφέρει ότι ήδη διαθέτει το μισό ποσό, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται 866.000 δολάρια. Όποιος επιθυμεί να χρηματοδοτήσει την ταινία μπορεί μέσω του Kickstarter.

Ο Travis Doering από το Vancouver το Canada είναι αυτός που είχε την ιδέα για το project και αναφέρει ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο Snowden και τον πατέρα του Lon Snowden, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση μέχρι σήμερα.

Αναφέρει, επίσης, ότι θα επικοινωνήσει με τον Glenn Greenwald και τη Laura Poitras κάποια στιγμή.

Στο cast των ηθοποιών αναφέρονται οι: Kevin Zegers, από το “Mortal Instruments” στον ρόλο του Edward Snowden, ο Michael Shanks, σαν Glenn Greenwald και η Carmen Aguirre, που θα υποδυθεί την Laura Poitras.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS