ΑρχικήinetLeap Motion Χειρισμός Windows PC και Mac με την κίνηση των χεριών

Leap Motion Χειρισμός Windows PC και Mac με την κίνηση των χεριών

leapΈνα αξεσουάρ που επιτρέπει τον χειρισμό υπολογιστών με Windows ή Mac με την κίνηση των δακτύλων των χεριών κάνει το ντεμπούτο του, ξεκινώντας από την αμερικανική αγορά. Ο Leap Motion controller κοστίζει 80 περίπου δολάρια (περίπου 60 ευρώ).

Το χειριστήριο της Leap Motion έχει μέγεθος όσο ένα USB stick και οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι η ακρίβεια με την οποία εκτελεί τις εντολές του χρήστη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Kinect της Microsoft. Συνδέεται μέσω της θύρας USB (με καλύτερη απόκριση μέσω της ταχύτερης θύρας USB 3.0) και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για αυτό διατίθενται από το app store της Leap Motion, το Airspace Store. Το app store της Leap Motion έχει ήδη 75 apps που μπορεί ο χρήστης να χειριστεί με τα δάκτυλα και τα χέρια στους τομείς της σχεδίασης, της εκπαίδευσης, των παιχνιδιών, της ενημέρωσης, εργαλείων παραγωγικότητας, επιστήμης κ.ά.
O Leap Motion Controller θα διατεθεί επίσης άμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το Amazon.co.uk. Η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την Asus και την HP για να διαθέσουν το χειριστήριο με κάποια μοντέλα υπολογιστών τους. Για την λειτουργία του, απαιτείται υπολογιστής με Mac OS X 10.7 ή 10.8, ή Windows 7 ή 8. Στις ελάχιστες απαιτήσεις του, Intel Core i3 ή AMD Phenom II, 2 GB RAM και θύρα USB 2.0.

Στο Twitter ανεβαίνουν τα πρώτα βίντεο με hashtag #FirstLeap

Δείτε ένα βίντεο της Leap Motion για τον χειρισμό των Windows 8 με τον controller.

in

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS