ΑρχικήinetΝέο κακόβουλο Scam στο Facebook: Just 14 years Old drunk girl did...

Νέο κακόβουλο Scam στο Facebook: Just 14 years Old drunk girl did this infront of all Public

Μια νέα κακόβουλη δημοσίευση κυκλοφορεί στο Facebook. Προσπαθεί να εκμεταλευτεί την περιέργεια των χρηστών του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου αναφέροντας:

14_years_old_drunk_girl_photo

η σε ελεύθερη μετάφραση

Μόνο 14 χρονών μεθυσμένο κορίτσι δείτε τι έκανε δημοσίως

Το Scam σας προτρέπει να δείτε σε βίντεο τι έκανε το κορίτσι. Αν πέσετε στην παγίδα θα σας οδηγήσει σε μία ιστοσελίδα στην οποία θα ανακαλύψετε ότι το plugin του flash δεν λειτουργεί.

14_years_old_drunk_girl_plugin

Οι scammers συχνά χρησιμοποιούν τεχνάσματα όπως αυτό για να κάνουν τους ανυποψίαστους χρήστες να πιστέψουν ότι πρέπει να ενημερώσουν το Flash plugin τους, ή να κατεβάσετε κάποιο άλλο είδος plugin για να δουν ένα βίντεο που υποτίθεται ότι είναι σε άλλο format, από αυτά που συνηθίζουν να βλέπουν. Το facecrooks που επισκέφτηκε την ιστοσελίδα αναφέρει ότι πήρε μια προειδοποίηση από το anti-virus που χρησιμοποιούν.

“Αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ, και σας συνιστούμε να κάνετε το ίδιο. Όπως με όλες τις εφαρμογές του Facebook που δεν είναι από αυτούς αλλά από κάποιον τρίτο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε κάποιο plugin στο πρόγραμμα περιήγησης σας.”

Τα plugins του προγράμματος περιήγησης που συνήθως πλασάρουν οι απατεώνες είναι συχνά malware, ή οδηγούν σε malware. Θα είναι εντελώς στο έλεος του add-on για την ανάπτυξη! Οπότε ΜΗΝ εγκαταστήσετε add-ons που προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS