ΑρχικήReviewsKingsoft Office 2013 Pro Review

Kingsoft Office 2013 Pro Review

Η εφαρμογή Kingsoft Office 2013 είναι μια ισχυρή σουίτα που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έγγραφα, πίνακες και παρουσιάσεις. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή για δημιουργία λογιστικών φύλλων και εφαρμογή παρουσιάσεων. Όλα τα προγράμματα του Kingsoft Office 2013 χρησιμοποιούν τους δικούς τους τύπους αρχείων, αλλά σας δίνουν την δυνατότητα να αποθηκεύετε έγγραφα, σε μορφές .DOC, .XLS και .PPT . Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ανοίξετε τα αρχεία και με άλλα προγράμματα.about

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία σύγχρονα interface που θα σας παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της εγκατάστασης της σουίτας.Elegant Black, Water Blue και Classic Style θα σας δώσουν τρεις διαφορετικές όψεις αναλόγως την επιθυμία σας.

interface

Η εφαρμογή Writer, ένα πολύ καλό εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που μας εξέπληξε.  Περιλαμβάνει πολλές σημαντικές λειτουργίες, όπως μορφοποίηση του κειμένου, πίνακες, εργαλεία σχεδίασης και εργαλεία επεξεργασίας εξισώσεων. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα ανταπόκρισης του προγράμματος. Το Kingsoft Office είναι μια πραγματικά ελαφριά εφαρμογή που θα σας καταπλήξει με την ταχύτητα της.

 

Σας δίνει επίσης την δυνατότητα να ανοίγετε πολλά έγγραφα στο ίδιο παράθυρο αλλά σε ξεχωριστές καρτέλες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα (για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη)  αυτοματοποιημένων εργασιών με μακροεντολές που μπορείτε να επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας το Visual Basic Editor.

presentetion

Η εφαρμογή παρουσιάσεων είναι πολύ καλό και εύχρηστο εργαλείο. Δουλεύοντας μαζί του ξεχάσαμε ότι δουλεύαμε με ένα πρόγραμμα που είναι μόνο 58.7ΜΒ. Πάρα πολλές δυνατότητες και πάνω από όλα γρήγορο και αρκετά αξιόπιστο. Οι παρουσιάσεις σας μπορούν να περιλαμβάνουν σχήματα, κλιπς, χάρτες και ηχητικά εφέ.

Δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων σαν PDF (!)

Ασφάλεια

Όλα τα που έχετε δημιουργήσει με το Kingsoft Office 2013 μπορούν να κρυπτογραφηθούν αν το επιθυμείτε φυσικά. Η κρυπτογράφηση θα προστατέψει τα μυστικά σας ή τη δουλειά σας από ανεπιθύμητα και αδιάκριτα μάτια.

 

Τα θετικά

Γρήγορο, Ελαφρύ, πολύ λειτουργικό θα ικανοποιήσει ακόμα και αυτούς που έχουν συνηθίσει να γράφουν με το  Microsoft Office. Αν και δεν τα υποστηρίζει επίσημα, γράφει και Ελληνικά.

Η τιμή του στα 69 δολάρια.

Τα Αρνητικά

1. Απουσιάζει η υποστήριξη για ορθογράφου multi-language ( υποστηρίζει μόνο τα Αγγλικά)

2. Ασυμβατότητα με αρχεία των Microsoft Office, export. docx, and .pptx  (υποστηρίζει μόνο .xlsx)

3. Απουσία μιας έκδοσης multi language ( τώρα υποστηρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Κινέζικα)

 

Συμπέρασμα.

Αν ψάχνετε για ένα αρκετά εύκολο στην διαχείριση του πρόγραμμα τότε θα πρέπει να δείτε το Kingsoft Office Suite. Στοιχηματίζουμε ότι θα σας εκπλήξει η άψογη καθόλα συμπεριφορά του και βεβαίως η ταχύτητα ανταπόκρισης του. Αν δεν τα πάτε καλά με την Microsoft (δεν θα είστε οι πρώτοι) και ψάχνετε κάτι εναλλακτικό αξίζει να δοκιμάσετε τη Κingsoft Office Suite.

Kingsoft Office Suite Home

H εφαρμογή έρχεται σε δύο εκδόσεις την Pro και την Free. Η δωρεάν έκδοση της σουίτας συνεχίζει να είναι αρκετά λειτουργική. Μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και να συγκρίνετε τις δύο εκδόσεις από το παρακάτω link

Compare Editions

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS