15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Σε αναζήτηση ενός proofreader βρίσκεται το Liberty-Market

Οι διαχειριστές του Liberty-Market, μια αγορά όπου οι κυβερνο-εγκληματίες μπορούν να ανταλλάσσουν κλεμμένα αγαθά, θέλουν να προσλάβουν έναν proofreader και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 700 € (790 $) ανά μήνα για κάποιον που θα επανεξετάζει το περιεχόμενο του site και θα διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη.

Αλλά υπάρχει μια παγίδα! Η ιστοσελίδα είναι στα γαλλικά και όλες οι πληρωμές αφορούν παράνομα αγαθά, όπως κλεμμένους κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς κλεμμένων καρτών πληρωμής, δείγματα malware, exploits και άλλα.

Σε αναζήτηση ενός proofreader βρίσκεται το Liberty-Market

Η αγγελία γι’ αυτή τη θέση εργασίας, επισημάνθηκε από τους αναλυτές της εταιρεία ασφαλείας, Trend Micro. Η αγγελία αναφέρει ότι απαιτεί από το νέο μισθωτό να συνδέεται τέσσερις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μία ώρα και 30 λεπτά κάθε φορά και να αναθεωρεί τις τυχόν νέες καταχωρήσεις.

Ο διορθωτής θα πρέπει να διορθώνει το ύφος της ανάρτησης, με την προσθήκη νέων γραμμών, κενών ή βάζοντας τίτλους με έντονους χαρακτήρες, για να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα. Θα πρέπει, επίσης, να διορθώσει τυχόν ορθογραφικά λάθη που γίνονται από χρήστες άλλων χωρών, που χρησιμοποίησαν εργαλεία αυτόματης μετάφρασης, όπως το Bing ή το Google για να μεταφράσουν τα κείμενα τους πριν τη δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τη Foreign Service Institute (FSI), μια υπηρεσία των ΗΠΑ που εκπαιδεύει κυβερνητικούς αξιωματούχους για να υπηρετήσουν στο εξωτερικό, τα γαλλικά είναι μια εύκολη γλώσσα

Παρ’ όλα αυτά, επειδή οι περισσότεροι κυβερνο-εγκληματίες χρησιμοποιούν εργαλεία αυτόματης μετάφρασης, τα κείμενά τους δεν βγάζουν νόημα και πολύ λίγοι μπαίνουν στον κόπο να τα διορθώσουν, όσον αφορά τη γραμματική και τη δομή.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι απατεώνες δεν ξέρουν άπταιστα γαλλικά, ένα απλό copy-paste από το Google Translate είναι το ιδανικό για αυτούς.

Ως εκ τούτου, για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες μιας επιτυχούς πώλησης, οι διαχειριστές του Liberty-Market έχουν πάρει το θέμα στα χέρια τους, προκειμένου φυσικά, να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *