ΑρχικήsecurityΣε αναζήτηση ενός proofreader βρίσκεται το Liberty-Market

Σε αναζήτηση ενός proofreader βρίσκεται το Liberty-Market

Οι διαχειριστές του Liberty-Market, μια αγορά όπου οι κυβερνο-εγκληματίες μπορούν να ανταλλάσσουν κλεμμένα αγαθά, θέλουν να προσλάβουν έναν proofreader και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 700 € (790 $) ανά μήνα για κάποιον που θα επανεξετάζει το περιεχόμενο του site και θα διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη.

Αλλά υπάρχει μια παγίδα! Η ιστοσελίδα είναι στα γαλλικά και όλες οι πληρωμές αφορούν παράνομα αγαθά, όπως κλεμμένους κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς κλεμμένων καρτών πληρωμής, δείγματα malware, exploits και άλλα.

Σε αναζήτηση ενός proofreader βρίσκεται το Liberty-Market

Η αγγελία γι’ αυτή τη θέση εργασίας, επισημάνθηκε από τους αναλυτές της εταιρεία ασφαλείας, Trend Micro. Η αγγελία αναφέρει ότι απαιτεί από το νέο μισθωτό να συνδέεται τέσσερις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μία ώρα και 30 λεπτά κάθε φορά και να αναθεωρεί τις τυχόν νέες καταχωρήσεις.

Ο διορθωτής θα πρέπει να διορθώνει το ύφος της ανάρτησης, με την προσθήκη νέων γραμμών, κενών ή βάζοντας τίτλους με έντονους χαρακτήρες, για να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα. Θα πρέπει, επίσης, να διορθώσει τυχόν ορθογραφικά λάθη που γίνονται από χρήστες άλλων χωρών, που χρησιμοποίησαν εργαλεία αυτόματης μετάφρασης, όπως το Bing ή το Google για να μεταφράσουν τα κείμενα τους πριν τη δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τη Foreign Service Institute (FSI), μια υπηρεσία των ΗΠΑ που εκπαιδεύει κυβερνητικούς αξιωματούχους για να υπηρετήσουν στο εξωτερικό, τα γαλλικά είναι μια εύκολη γλώσσα

Παρ’ όλα αυτά, επειδή οι περισσότεροι κυβερνο-εγκληματίες χρησιμοποιούν εργαλεία αυτόματης μετάφρασης, τα κείμενά τους δεν βγάζουν νόημα και πολύ λίγοι μπαίνουν στον κόπο να τα διορθώσουν, όσον αφορά τη γραμματική και τη δομή.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι απατεώνες δεν ξέρουν άπταιστα γαλλικά, ένα απλό copy-paste από το Google Translate είναι το ιδανικό για αυτούς.

Ως εκ τούτου, για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες μιας επιτυχούς πώλησης, οι διαχειριστές του Liberty-Market έχουν πάρει το θέμα στα χέρια τους, προκειμένου φυσικά, να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS