ΑρχικήinetSamsung Galaxy Note 7 εκρήγνυται κατά τη διάρκεια φόρτισης (ξανά)

Samsung Galaxy Note 7 εκρήγνυται κατά τη διάρκεια φόρτισης (ξανά)

ab_338-Samsung

Ένα ακόμα περιστατικό με ένα Samsung Galaxy Note 7 που εξερράγη ενώ φόρτιζε έχει αναφερθεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Τις εικόνες της καμένης συσκευής, μοιράστηκε ένας χρήστης που χρησιμοποιούσε το Note 7, στην κορεατική ιστοσελίδα social media Κακάο, οι οποίες φέρεται να έχουν διαγραφεί τώρα. Ο χρήστης ισχυρίστηκε ότι το Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ φόρτιζε.

“Υπήρξε μια ακόμα έκρηξη Galaxy Note 7. Ήταν το τηλέφωνο του φίλου μου. Ένας υπάλληλος της Samsung έλεγξε το site και είναι προς το παρόν σε συνομιλία για την αποζημίωση με τη Samsung. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή του και να αφήνετε το τηλέφωνο μακριά από εσάς κατά τη φόρτιση” λέει το δημοσίευμα.

Ενώ ορισμένοι χρήστες που είδαν το post ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία έμοιαζε αρκετά με το Galaxy Note 7 που αναφέρθηκε να έχει καεί στο πρώτο επεισόδιο, άλλοι υποστήριξαν ότι τα μοντέλα ήταν διαφορετικά.

Η πρώτη έκθεση που ανέφερε την έκρηξη του Galaxy Note 7 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στις 24 Αυγούστου, όταν εικόνες δημοσιεύτηκαν από την κατεστραμμένη συσκευή, ενώ ήταν συνδεδεμένο με ένα microUSB στο μετατροπέα USB Type-C.

Το post έλεγε, “To Galaxy Note 7 του συντρόφου μου εξερράγη κατά τη φόρτιση τη νύχτα. Ξύπνησα από την έκρηξη και τη μυρωδιά του καπνού.” Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε τον επίσημο φορτιστή ή κάποιο φθηνότερο μοντέλο.

Πιστεύεται ότι η Samsung Electronics έχει ανακτήσει τη συσκευή, η οποία αχρηστεύτηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για να διαπιστωθεί η αιτία της έκρηξης. Αν το πρόβλημα είναι εκτεταμένο, τότε η Samsung μπορεί να χρειαστεί να ανακαλέσει ένα μεγάλο αριθμό μονάδων, κάτι το οποίο θα αποτελέσει ένα επιπλέον πλήγμα στην ροή εσόδων της εταιρείας καθώς και τη φήμη της. Η εταιρεία δεν έχει εκδώσει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι στιγμής.

Τον τελευταίο καιρό, οι εταιρείες έχουν προτείνει στους χρήστες να φορτίζουν τα κινητά τους μόνο με τον επίσημο φορτιστή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ζημιά στις συσκευές τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS